davoddanialy 56 ارسال شده در 5 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 سلام من یه ولکانو قرمز دارم که تقریبا 3 روزه برنامه های مراپی و ولکانو باز نمیشه ارور cant conect to server میده ولی اینفرنو باز میشه اول گفتم شاید مشکل از ویندوزه.ویندوز رو عوض کردم ولی بی فایده بود از چند تا همکار هم که ولکانو داشتن پرسیدم.اونها هم همین مشکل رو دارن اگه کسی راه حلی یا خبر جدیدی در مورد ولکانو داره لطف بکنه تا مشکل حل بشه:u_e032: لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 سلاممن یه ولکانو قرمز دارم که تقریبا 3 روزه برنامه های مراپی و ولکانو باز نمیشه ارور cant conect to server میده ولی اینفرنو باز میشه اول گفتم شاید مشکل از ویندوزه.ویندوز رو عوض کردم ولی بی فایده بود از چند تا همکار هم که ولکانو داشتن پرسیدم.اونها هم همین مشکل رو دارن اگه کسی راه حلی یا خبر جدیدی در مورد ولکانو داره لطف بکنه تا مشکل حل بشه:u_e032: با ف ی ل ت ر ش ک ن هم تست کردی؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 5 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 آره.تست شده چند نفر هم گفتن دکمه ولکانو رو بزن.اون هم تست شد بی ارزش بود لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 5 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 دروود... مشکلی نداره برای من اجرا میشه. شما یکبار مودم رو ریستارت بکنید تست کنید. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 5 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 مودم ریست شد.ولی مشکل پابرجاست لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 5 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 سلام شما ولکانو ورژن 3.10 نصب کن بعد مراپی یا ورژنهای دیگه اجرا کن من دیروز این مشکل داشتم VolcanoUtility_v3.1.0_Volcano%20Module لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.