mobile.baran 12 ارسال شده در 7 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 دوستان عزیز کسی این مشکل رو نداشته یا کسی تاحالا حلش نکرده؟ آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 یه سوال دیگه داداش رام کدوم رو استخراج اخه هر مودمی میزنم بیس باند نداره یبار از efs بک آپ بگیرید و دستی از طریق برنامه root explore پوشه efs رو حذف کنید تا بیسباند برگرده خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 7 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 یبار از efs بک آپ بگیرید و دستی از طریق برنامه root explore پوشه efs رو حذف کنید تا بیسباند برگرده جواب نداد کاری که گفتین رو انجام دادم باز بیس باندش برنگشت آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2017 پس از اخرین مودم استفاده کنید ببینم برمیگرده یا نه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 8 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2017 پس از اخرین مودم استفاده کنید ببینم برمیگرده یا نه ممنون داداش مشتری گوشی رو برد آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.