siavash sadr 274 ارسال شده در 4 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2017 فایل زیر رو دانلود کنید و اکسترکت کنید IMEI Generator بعد از اکسترکت داخل پوشه سه تا فایل هست گزینه IMEI Generator.bat انتخاب و اجرا کنید ی صفحه cmd باز میشود گزینه 1(start رو بزنید بعد سریال ها رو تایپ کنید و اینتر رو بزنید بعد از شما یک سوال میپرسد گزینه j رو انتخاب کنید در اخر فایل ساخته شده بنام MP0B_001 در پوشه ساخته میشود (توجه قبل از اجرای نرم افزار فایل MP0B_001 رو حذف کنید) بعد گوشی رو روت کنید و فایل MP0B_001 بر روی گوشی کپی کنید سپس ب کمک نرم افزار root exploer فایل رو ب مسیر /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 کپی کنید و گوشی رو ریسیت کنید تمام سریال با موفقیت ترمیم شد هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 4 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2017 این روش بعد از فکتوری ریست سریال میپره و باید ازنو انجام بشه بهترین روش که شخصا تا الان به مشکل نخوردم باهاش استفاده از مود cm دانگل cm2 هستش خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 5 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 این روش بعد از فکتوری ریست سریال میپره و باید ازنو انجام بشهبهترین روش که شخصا تا الان به مشکل نخوردم باهاش استفاده از مود cm دانگل cm2 هستش ریسیت هم کردم پاک نشد سریالش هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 ریسیت هم کردم پاک نشد سریالش بعضی مدل ها پاک میشن y600 پاک شده با این روش خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 5 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 بعضی مدل ها پاک میشنy600 پاک شده با این روش y600 رو حتی با باکس bst سریال بزنی پاک میشه من بعضی مدلها رو با فلش تولز میزنم فایل nvram با سریال خودشو میسازم و با فلش تولز فلش میکنم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2017 y600 رو حتی با باکس bst سریال بزنی پاک میشه من بعضی مدلها رو با فلش تولز میزنم فایل nvram با سریال خودشو میسازم و با فلش تولز فلش میکنم با cm2 زدم y600 دوبار فلش کردم و فکتوری سریالش تکونم نخورد bst که چیزی نیست cm2 تخصصش مدیاتکه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 19 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2017 فایل زیر رو دانلود کنید و اکسترکت کنید https://www.mediafire.com/?j35b1f89fezidiw بعد از اکسترکت داخل پوشه سه تا فایل هست گزینه IMEI Generator.bat انتخاب و اجرا کنید ی صفحه cmd باز میشود گزینه 1(start رو بزنید بعد سریال ها رو تایپ کنید و اینتر رو بزنید بعد از شما یک سوال میپرسد گزینه j رو انتخاب کنید در اخر فایل ساخته شده بنام MP0B_001 در پوشه ساخته میشود (توجه قبل از اجرای نرم افزار فایل MP0B_001 رو حذف کنید) بعد گوشی رو روت کنید و فایل MP0B_001 بر روی گوشی کپی کنید سپس ب کمک نرم افزار root exploer فایل رو ب مسیر /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 کپی کنید و گوشی رو ریسیت کنید تمام سریال با موفقیت ترمیم شد رمز آنزیپ لطفا من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 20 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2017 رمز آنزیپ لطفا SiavashSSadr هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
Naruto 26 ارسال شده در 20 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2017 SiavashSSadr رمز اشتباه ست لینک ارسال
arsalantt 11 ارسال شده در 20 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2017 رمزش رو بذارید لطفا تور روسیه عید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.