سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2017 سلام گوشی سریال و بیس باند نداره ممنون میشم لینک بدید هواوی y511 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 4 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2017 BackupNVRAM - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 16 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2018 Y511_u30 امروز من با استفاده از Sp flash tools Nvram رایت کردم بعدش برای تغییر به سریال اصلی گوشی با استفاده از از کرک باکس nck با استفاده از روش Meta mode سریال تغییر دادم تست بعد از رایت nvram و تغییر سریال گوشی به سریال اصلی گوشی و بعد تست ماندگاری سریال برای تست اینکه سریال پاک می شود یا نه رام با روش FIRWARE UPGRADE رایت کردم سریال پاک نشد با این روش نیاز به روت ندارد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.