amir gsm 12 ارسال شده در 3 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2017 با درود دوستان گوشی مشکل هنگ داشت که فقط با فایل سیستم و یوزردیتا اقدام به فلش کردم که خط فلشر تا 100 رفت ولی بجای پیغام dowenload ok ارور 4008 داد و گوشی کاملا خاموش شده. الان توسط هیچ فلش تولزی نه فرمت و نه فلش میشه و تماما ارور 4032 میدند فقط با فلشرآنبریک آقای صوری فرمت میشه اما چیزی روش رایت نمیشه_ حتی در قسمت رایت مموری_ و ارورهای متعدد بیشتر ارور 4008 و 4032 میده با دو فیرمور مختلف تست کردم ولی با هیچ کدام جواب نداد. با باکس اختاپوس هم با فایلی که تو ساپورت خودش بود تست کردم و هم فایلای اسکاتر رو تبدیل بهoct کردم ولی ارور partition failed میده. با کرک میراکل هم boot error میده. تمامی مراحل با باطری پر و بدون باطری و سیستم دیگه تست شده. ممنون میشم دوستان تجربه ای دارن در میان بزارند. لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 3 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2017 سلام هارده... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
amir gsm 12 ارسال شده در 4 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2017 سپاس از شما دوست عزیز گوشی با SP_Flash_Tool_v5.1352.01 و این رامYandex.Disk فلش شد ولی روی لوگو موند. دوباره با این فایل LGX155 Savebreak &Repair IMEI Cook BY Meysam Farzam - Download - 4shared - meysam farzam خواستم فلش کنم که وسطاش ارور 4008 داد و خاموش شد. دوستان پیشنهادی دارید ؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.