z.3.x 13 ارسال شده در 1 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2017 Checking local file... Ok Searching server... not found Searching USB Flash interface... COM14 detected Setup connection... Ok Reading data from phone... Ok Sending data to phone... Ok Waiting ADB device... Ok Reading phone info... Model: SM-G935F Android version: 7.0 Product code: Phone version: PDA version: G935FXXU1DQC4 CSC version: CSC country code: CSC sales code: HW version: Phone SN: Chip name: EXYNOS8890 Modem board: Security patch: 2017-02-01 RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Erasing FRP... Ok Checking local file... Ok Searching server... not found Restoring kernel... Ok Rebooting phone... Ok Reset FRP done Done with Samsung Tool PRO v.28.1 وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
gsmm70 10 ارسال شده در 1 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2017 درود.اینو با usb زدید؟, adb رو چجوری فعال کردید؟ لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 2 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2017 درود.اینو با usb زدید؟, adb رو چجوری فعال کردید؟ بله با usb زدم adbرو خود باکس موقع رایت فعال میکنه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.