sbr0651 23 ارسال شده در 27 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2017 عید فطر ضیافتی است برای پایان این میهمانی عید فطر پاداش افطارهای خالصانه و بجاست عید فطر قبولی انفاقهای به قصد قربت است عید فطر پایان نامه دوره ایثار و گذشت است عید بر همه مبارک الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 27 شهریور، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2017 با تشکر از استارتر محترم با کمی تاخیر ولی اشکالی نداره :15: بنده نیز این روز رو به تمامی مسلمانان عزیز مخصوص به اعضای جی اس ام دولوپرز تبریک عرض میکنم اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 27 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2017 با تشکر از استارتر محترم با کمی تاخیر ولی اشکالی نداره :15: بنده نیز این روز رو به تمامی مسلمانان عزیز مخصوص به اعضای جی اس ام دولوپرز تبریک عرض میکنم مخلصم همش بیرون بودم تازه نشستم پشت سیستم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.