سجادبیانی 97 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 سلام این گوشی اومد میخام فلش کنم ولی نمی دونم کدوم فایل ها رو باید دانلود کنم ممنون میشم راهنمایی کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 23 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2017 سلام با دو تا فایل دیگه هم تست کردم ولی زمانی که گوشی رو روشن می کنی صفحه قرمز هست توی اینترنت یه سرچی کردم دیدم این مشگل برای بعضی از مدل های سونی اتفاق افتاده ممنون میشم راهنمایی کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
repair man68 23 ارسال شده در 23 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2017 این ارور برای کمی شارژه توی اخرین مرحله بالا اومدن سونی میاد درصد شارژ رو محاصبه میکنه بدون نگرانی بزار دو ساعت فول شارژ شه و دست بهش نزن بعد یه فلش بزن اگه جواب نداد اطلاع بدین اسکریپت بدم رایت کنی روش تا پروسه محاسبه شارژ کلا حذف شه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 23 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2017 این ارور برای کمی شارژه توی اخرین مرحله بالا اومدن سونیمیاد درصد شارژ رو محاصبه میکنه بدون نگرانی بزار دو ساعت فول شارژ شه و دست بهش نزن بعد یه فلش بزن اگه جواب نداد اطلاع بدین اسکریپت بدم رایت کنی روش تا پروسه محاسبه شارژ کلا حذف شه ممنون تست می کنم من فکر می کردم فایل های که دارم فلش می کنم مشگل داره خخخخخخخ :15: GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 23 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2017 این ارور برای کمی شارژه توی اخرین مرحله بالا اومدن سونیمیاد درصد شارژ رو محاصبه میکنه بدون نگرانی بزار دو ساعت فول شارژ شه و دست بهش نزن بعد یه فلش بزن اگه جواب نداد اطلاع بدین اسکریپت بدم رایت کنی روش تا پروسه محاسبه شارژ کلا حذف شه اعلام نتیجه ممنون با روش شما اوکی شد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 23 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2017 این مشکل من داشتم http://forum.gsm-developers.com/thread14960.html حل شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.