z.3.x 13 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای اضافه کردن یه برنامه به سیستم خود گوشی متاسفانه cfroot واسه این مدل پیدا نشد بنده فایل بوت روت شده رایت کردم و گوشی روته الان ولی ایکون سوپر سو بهش اضافه نشد بنده سوپر سو نصب کردم ولی تو روت ایکسپلور اجازه دسترسی به روت رو نمیاره که بتونم فایل رو اضافه کنم وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 از دوستان کسی نظری نداره؟ وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 از دوستان کسی نظری نداره؟ فایل روت تست شده ای توی نت ندیدم من خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 فایل روت تست شده ای توی نت ندیدم من لاگ اینفو توسط دانگل bst Device Info SerialNumber: 05157df551a64712 Hardware: samsungexynos7420 Model: zerolteatt PDA Version: G925AUCS6DQC1 Phone Version: G925AUCS6DQC1 Bootloader ver: G925AUCS6DQC1 Ril HW ID:REV0.2 Sales Code: ATT Model ID: UNKNOWN Get Bluetooth info failed WiFi MAC: ec:1f:72:0b:73:ed WiFi interface: WiFi state: SCANNING Root Access: ROOTED وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 لاگ اینفو توسط دانگل bst توی xda نوشته فقط به صورت adb روت داره خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 توی xda نوشته فقط به صورت adb روت داره بنده این فایل رو از هاستینگ دانلود کردم وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 بنده این فایل رو از هاستینگ دانلود کردم این تاپیک پست دهم اشاره شده که روت فقط دسترسی از adb هستش واسه همین supersu برا شما نصب نشده Bum root samsung s6 g920a g925a g925a free | AT&T Samsung Galaxy S6 Edge برای گذاشتن اپ سیستمی از طریق adb اقدام کن چون با adb روت دسترسی داری خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 این تاپیک پشت دهم اشاره شده که روت فقط دسترسی از adb هستش واسه همین supersu برا شما نصب نشدهبرای گذاشتن اپ سیستمی از طریق adb اقدام کن چون با adb روت دسترسی داری ممنون میشم ابزار های لازم و طرز استفاده شو قرار بدید :u_e41d: وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 ممنون میشم ابزار های لازم و طرز استفاده شو قرار بدید :u_e41d: > [b]adb shell su [/b][b]mount -o remount,rw /system[/b] کد بعدی > [b]adb push Settings.apk /system/apps/[/b] بستگی به مسیر دستگاه شما داره که میتونید با فایل منیجر ببینید در مرحله آخر دوباره دسترسی تنظیم میشه > [b]mount -o remount,ro /system[/b] خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.