jalilzadeh 98 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2017 آموزش ساخت فایل (ADB Enable) سامسونگ از جی اس ام دولوپرز ******************************************************************************** با سلام و درود کاربرد این فایل فعال کردن گزینه usb debugging و شناسایی کامل گوشی برای انجام عملیات حذف frp،پترن یا دیگر عملیات میباشد. پکیچ زیر رو دانلود کنید Download Samsung ADB Enabler آموزش تصویری فایل تولید در پوشه AllFiles ذخیره میشود. منبع:gsmhosting GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2017 سلام استاد یک سوال ورژن که به برنامه میدیم به ورژن روی گوشی رایت شده باید یکی باشه ؟ الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2017 سلام استاد یک سوال ورژن که به برنامه میدیم به ورژن روی گوشی رایت شده باید یکی باشه ؟ درود.. اگر ورژن فایل یکی باشه که حتما بدون ریسک خواهد بود، ولی اگر یکی نباشه احتمال اینکه روی آرم گیر کنه هست ولی اگر حتی روی آرم هم گیر کنه باز adb فعال میشه و تویه همون حالت هنگ روی آرم z3x میشناسه گوشی رو. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
miladhh 10 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2017 فایل کامبینیشن نیازه یا فریمور معمولی هم جواب میده؟ لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2017 فایل کامبینیشن نیازه یا فریمور معمولی هم جواب میده؟ فقط فریمور اصلی . GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
behzad007 12 ارسال شده در 23 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2017 فقط فریمور اصلی . سلام دوست عزیز روی a510 انروید7 تست کردم نشد آیا راه دیگه ایی هست لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 23 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2017 سلام دوست عزیز روی a510 انروید7 تست کردم نشد آیا راه دیگه ایی هست خدمت شما:: Enable_adb_sam A510f GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
behzad007 12 ارسال شده در 24 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2017 خدمت شما::Enable_adb_sam A510f خیلی ممنون دوست عزیز بابت لینک فقط باید هم بوت هم sboot رایت بشه من مشکل دیروز از طریق رایت فایل کمبایشن و با z3x ریست frp حل کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.