sbr0651 23 ارسال شده در 17 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2017 با سلام و درود این روش روی بیشتر مدلهای هواویی که اندروید 7 دارن جواب میده شاید بشه گفت همشون تا الان که 2 یا 3 تا گوشی رو تست کردم اوکی بود یک سیم کارت درون گوشی میزاریم بعد رد شدن از مرحله wifi و رسیدن به وارد کردن جمیل گوشی رو ریستارت کنید تا برگرده صفحه اول انتخاب زبان بقیه مراحل با عکس صفحه اول گزینه EMERGENCY CALL در صفحه شماره گیری کد *#*#6130#*#* گرفته در صفحه بعد گزینه اول Phone information انتخاب و گزینه بعد Sub 1 در صفحه بعد سه نقطه ابی رنگ بالا گوشه سمت راست و انتخاب گزینه Viem Sim address book تو صفحه بعدی فلش سمت چپ گوشه بالا رو انتخاب کنید تو این قسمت یک عدد شماره گیری کنید مثلا 12345 و اون در لیست مخاطبین ذخیره کنید ارسال اس ام اس رو روی همین شماره انتخاب کنید و کلمه youtube.com به این شماره بفرستید خود مسج انتخاب کنید و بعد گزینه اول open url بعد سه نقطه بالا و انتخاب گزینه privacy policy ,و به گوگل کروم منتقل میشید داشتم از گوشی عکس میگرفتم و مطلب مینوشتم مشتری اومد دنبال گوشی از کروم برنامه nova launcher رو دانلود کنید و نصب کنید open کنید و کار تمام هست فقط usb deb فعال کنید و oem رو فعال کنید و یک بار فکتوری اگر اشتباه تایپی کم و کسری بود ببخشید مشتریا بالا سرم دارم مینویسم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 17 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2017 ممنون بخاطر وقت و آموزشی که میزارید یه سوال وقتی با کروم دانلود میکنی دانلود که تموم میشه خود کروم پیام میده برا نصب یا باید بری جای دیگه؟؟ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 17 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2017 دروود.... برای من که بعد از چندین بار دانلود کردن مجدد کروم پیام نصب رو اورد وهله اول و دوم نیاورد. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 17 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2017 ممنون بخاطر وقت و آموزشی که میزاریدیه سوال وقتی با کروم دانلود میکنی دانلود که تموم میشه خود کروم پیام میده برا نصب یا باید بری جای دیگه؟؟ خواهش میکنم شما بیشتر از من وقت میزارید واسه سایت پیام اتمام دانلود خود کروم میده خودتون به صورت دستی نمیتوند وارد دانلود منیجر کروم بشید الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.