Sayedhamid 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2017 رام گوشی هواوی که به صورت منطقه منتشر می شود دارای کاست و بیلد هست . ایا میتوانیم گوشی هواوی که از طریق مموری فلش می شوند را با کاست دلخواه فلش زد . مثلا گوشی دارار کاست c00 می باشد ولی با کاست c900 فلش بزنیم ؟ لینک ارسال
sagez gsm 19 ارسال شده در 15 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2017 با با نرم افزار Hde میتونی محدودیت منطقه رو حذف کنی .. لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2017 با با نرم افزار hde میتونی محدودیت منطقه رو حذف کنی .. نرم افزار hde سایت دیدم زده بود بر روی دانگل هوا و اسان سام قابل فعال شدن هست که من این دو ندارم و چون ایرانی هستن نمی گیرم. روش دیگری میتوانید ارایه بدید ؟ نرم افزار hcu قابلیت حذف محدودیت منطقه هواوی داره ؟ لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 15 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2017 نرم افزار hde سایت دیدم زده بود بر روی دانگل هوا و اسان سام قابل فعال شدن هست که من این دو ندارم و چون ایرانی هستن نمی گیرم.روش دیگری میتوانید ارایه بدید ؟ نرم افزار hcu قابلیت حذف محدودیت منطقه هواوی داره ؟ نسخه خریدنی بله دانگل Furious Gold و فک کنم باکس سیگما هم این قابلیتو دارن برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
[email protected] 13 ارسال شده در 16 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2017 برای اینکار ، دانگل Furious gold بهتون این امکانو میده بدون در نظر گرفتن هیچ محدودیتی هر فایلی رو توی هر حالتی روی دستگاه رایت کنید! توی اینکار واقعا قویترینه لینک ارسال
sagez gsm 19 ارسال شده در 16 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2017 نرم افزار hde سایت دیدم زده بود بر روی دانگل هوا و اسان سام قابل فعال شدن هست که من این دو ندارم و چون ایرانی هستن نمی گیرم.روش دیگری میتوانید ارایه بدید ؟ نرم افزار hcu قابلیت حذف محدودیت منطقه هواوی داره ؟ hde همون hcu هستش تقریبا و مستقل هست لایسنس میخری . ایرانی هم نیست .فوریوس اکانت یکسالش با اکتیو هواوی (7) نزذیک 530 ولی hde دوسالش تقریبا 380 درمیاد. لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 16 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2017 hde همون hcu هستش تقریبا و مستقل هست لایسنس میخری . ایرانی هم نیست .فوریوس اکانت یکسالش با اکتیو هواوی (7) نزذیک 530 ولی hde دوسالش تقریبا 380 درمیاد. ff قابلیت انلاک بوتلودر هواوی هم داره ؟ لینک ارسال
sagez gsm 19 ارسال شده در 16 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2017 بله . ترميم سيملاك .ترميم سريال . كد انلاك بوتلودر انلاك شبكه .،حذف frp (كوالكام . ام تى كى .سيليكون) لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 17 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2017 کامل ترین و پرقدرت ترین نرم افزار برا هوآوی hcu هستش و به صورت لاینسس فروخته میشه frp آنلاک شبکه بوت لودر سریال منطقه تغییر sn wifi و mac فکر نمیکنم پشیمون شید اگه بگیرید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
tmppeyman 12 ارسال شده در 20 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2017 با سلام ایا باکس سیگما قابلیت تعویض منطقه گوشی رو داره؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.