سعید4651 12 ارسال شده در 14 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2017 سلام دوستان ی g700-u10 هست من فایل فلش بیلد 126 دارم تا الان رو چنتا هم رایت کردم و فارسی داشته الان روی این یکی تست کردم فلش میخوره ولی فارسی نداره چرا اینجوری میشه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 14 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، 2017 سلام شما مطمئنی که فلش کامل میخوره؟ شاید هارد ایراد داره یه کار کن با گوشی عکس بگیر بعد گوشی رو خاموش روشن کن ببین اگه عکس از گالری پاک شده باشه هارد مشگل داره اگه هنوز عکس باشه پس هارد سالمه گوشی رو اول فرمت کنید بعد دوباره فلش بزنید با همون بیلد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 15 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2017 سلام دوستانی g700-u10 هست من فایل فلش بیلد 126 دارم تا الان رو چنتا هم رایت کردم و فارسی داشته الان روی این یکی تست کردم فلش میخوره ولی فارسی نداره چرا اینجوری میشه درود بر شما... از این رام استفاده کنید اگر مشکل نرم افزاری باشه با این حل میشه. رام فول فارسی هواوی G700-U00 کوک شده توسط جلیل زاده**قابل رایت بر روی مدل G700-u10** GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.