h.phoenix 16 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 با سلام در گوشی j700f، هیچکدوم از کلیدها (صدا، پاور، هوم) و منو و برگشت تاچ هم کار نمیکنه. البته تاچ کار میکنه. فقط پاور میشه، بعد اینکه سیستم اش اومد بالا اینجوری میشه. تو ریکاوری مشکلی نداره. فکتوری ریست کردم، آخرین اندروید هم فلش کردم، درست نشد. لینک ارسال
oxinpol 21 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 *#2663# این کد بزنید و تاچ به روز کنید ی نوع کالیبره میشه و اعلام نتیجه کنید البته فقط برای تاچ میباشد لینک ارسال
h.phoenix 16 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 *#2663# این کد بزنید و تاچ به روز کنید ی نوع کالیبره میشه و اعلام نتیجه کنید البته فقط برای تاچ میباشد اینو هم زدم، نشد. کد مربوط به تاچ میشه. سوال اینه که کلیدا هم از کار می افته!!! لینک ارسال
oxinpol 21 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 علت مشکل توضیح میدید؟؟؟ لینک ارسال
h.phoenix 16 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 علت مشکل توضیح میدید؟؟؟ همینجوری یه دفعه. مشتری آورده میگه اینطوری شده!! لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 درود اگه دکمه های هام و برگشت مشکل داشته باشن از آیسیه تاچه یه هیت ملایم بگیری حل میشه مشکلش اما اگه پاور و دکمه های ولم هم ایراد داشته باشن باید مسیرهاشونو چک کنی اگه با اونم حل نشه مشکل میره رو تغذیه cpu موفق باشید لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 با سلامدر گوشی j700f، هیچکدوم از کلیدها (صدا، پاور، هوم) و منو و برگشت تاچ هم کار نمیکنه. البته تاچ کار میکنه. فقط پاور میشه، بعد اینکه سیستم اش اومد بالا اینجوری میشه. تو ریکاوری مشکلی نداره. فکتوری ریست کردم، آخرین اندروید هم فلش کردم، درست نشد. درود بر شما... شما اولین کاری که باید انجام بدید اینه که سوکت شارژ رو سرویس کنید و یا کلا فلت شارژ رو از برد خارج کنید و تست کنید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
h.phoenix 16 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 درود بر شما...شما اولین کاری که باید انجام بدید اینه که سوکت شارژ رو سرویس کنید و یا کلا فلت شارژ رو از برد خارج کنید و تست کنید. ممنون. مشتری گوشی رو برد... اما چرا سوکت شارژ؟؟ لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 6 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2017 ممنون. مشتری گوشی رو برد...اما چرا سوکت شارژ؟؟ چون دقیقا همین مورد برام پیش اومده بود تویه گوشه g920 سوکت رو سرویس کردم کل دکمه های بک - هوم ولوم - دکمه سمت چپ لمسی درست شدند. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.