peiman.rps 14 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 سلام و خسته نباشین و طاعات قبول درگاه حق گوشی g700 با منبع روشن میشه و بعد از بالا امدن صفحه اصلی بلافاصله پیغام خاموش شدن میاد و خاموش میشه با باطری هم که هیچ عکس العملی نداره در ضمن شماتیکی هم براش پیدا نکردم تا مسیر BSI چک کنم ممنون میشم تجربیات خودتون را در اختیار من بزارین لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 سلام و خسته نباشین و طاعات قبول درگاه حقگوشی g700 با منبع روشن میشه و بعد از بالا امدن صفحه اصلی بلافاصله پیغام خاموش شدن میاد و خاموش میشه با باطری هم که هیچ عکس العملی نداره در ضمن شماتیکی هم براش پیدا نکردم تا مسیر BSI چک کنم ممنون میشم تجربیات خودتون را در اختیار من بزارین سلام..دروود سلوشنی براش ارایه نشده... کانکتور باطری رو تعویض کنید... شماتیک خدمت شما... HUAWEI G700-U10 Schematicl انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 سلام..دروودسلوشنی براش ارایه نشده... کانکتور باطری رو تعویض کنید... شماتیک خدمت شما... HUAWEI G700-U10 Schematicl بابت فایل ممنون دوست عزیز اما این فایل سرویس مانوئل است کانکتور باطری هم چک شده و تمام اتصالات برقراره و ولتاژ بعد از کانکتور درست هست شماتیک ندارین عزیزان لینک ارسال
peiman.rps 14 ارسال شده در 9 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2017 سلام مشکل گوشی را چند روز پیش حل کردم با تعویض قطعات اطراف کانکتور لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 10 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2017 سلاممشکل گوشی را چند روز پیش حل کردم با تعویض قطعات اطراف کانکتور درود میتونید سلوشنش رو قرار بدید؟؟؟ لینک ارسال
vampiree 0 ارسال شده در 2 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2019 سلام چند تا دیود مشکی هست بغل کانگتر باطری اونارو حذف کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.