farhadsoftware 312 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 سلام می خواستم باکس بخرم خرید باکس دانگل اینفینتی Chinese Miracle2 باکس Miracle + دانگل + پک کابل می خواستم فرق این دو سوال کنم آیا روی باکس Miracle + دانگل + پک کابل ، دانگل بوت Miracle Boot JIG 2 داخل بسته باکس موجود هست یا جدا خریداری کنم لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 سلام فرهاد جان هردو تو سری مدیاتک خوبن ولی من بشخصه cm2 استفاده میکنم و راضیم ازش دانگل پر کار پر سود البته نظر بندس موفق باشی لینک ارسال
alijaspercom 11 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 من باشم ميراكل ميخرم من با همش كار كاردم حتي جديدترين باكسا ميراكل كارايي بيشتري داره اينفينيتي جزيياتش تو مدياتك دقيقتره البته تويه spd هم خيلي قوي كار ميكنه اگه براي شما كارش مياد براي spd بخر اگه ن بنظره من ميراكل خيلي بهتر باشه با آپشناييكه داره لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 cm2 چون جدیدا گوشی های lg رو پشتیبانی میده تصمیم خوبیه برا خرید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 امکاناتی که به نظرم برای من مفید بکاپ از رام mediatek برداشتن رمز mediatek بدون حذف اطلاعات و فعال کردن usb debug روی گوشی mediatek لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 پس همون cm2 بخر عالیه من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 دانگل cm2 رو میتونی رو بست اکتیو کنی لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 دانگل cm2 رو میتونی رو بست اکتیو کنی معمولا برا اینکه اگه به مشکل بخوره هر دو دانگل از کار میفته میگن بهتره دانگل جدا رو تهیه کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.