shojaee 10 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 سلام به اساتید و همکاران گرامی! یه هواوی برام آورده خاموش بود. با نسخه 4.2.1 بیلد نمبر 125 فلش کردم گوشی زنده شد و بالا آمد اول بیسباند نداشت و سریال هم انوالید بود با وایپ کردن بیسباند درست شد اما IMEI را تا حال با دو باکس خواستم سریالشو ترمیم کنم نشد. 1- دانگل بست هردو سریال را ترمیم میکنم باکس کاملا ترمیم میکند و گوشی ریست میخوره بعدی که بالا میاد باز هم سریال نداره و IMEI invalid است. 2- با میراکل هم که عملیه را انجام میدم گوشی ریستارت میشه و بازهم مشکل حل نمیشه. لطفا هدایت دهید که چه کارش کنم. دو سه روزه که علاف اینم. ممنون لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 سلام این مدل سک بوت هست و باکس ها نمیتونن سریال روش رایت کنن.شما یا nvram رایت کنید یا گوشی رو روت و در حالت adb ترمیم سریال انجام دهید. لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اگه ولکانو داری با اون تست کن من چند تا زدم تا حالا لینک ارسال
mobilejavan 56 ارسال شده در 4 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2017 سلام این فایلو رایت کن تا مشکلت حل بشه خدمت شما download لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.