mobile_parse 10 ارسال شده در 3 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2017 سلام گوشی g532gبا اودین فلش کردم کامل فلش گرفت الان روشن نمیشه 19 تا جریان بیشتر نمیکشه؟؟کسی میدونهمشکل از کجاست usbهم نمیشناسه که باز فلش کنم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 3 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، 2017 سلام گوشی g532gبا اودین فلش کردم کامل فلش گرفت الان روشن نمیشه 19 تا جریان بیشتر نمیکشه؟؟کسی میدونهمشکل از کجاست usbهم نمیشناسه که باز فلش کنم ولوم پایین + پاور + دکمه هوم رو به مدت ده ثانه نگه دارید ببینم وارد دانلود مود میشید یا نه در غیر اینصورت نیاز به ترمیم بوت دارید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
alimogadac 10 ارسال شده در 4 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2018 ترمیم بوت g532g کسی تست کرده گوشی دارم بوت پریده موقع فلش لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 4 شهریور، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، 2018 سلام این سری از گوشی های سامسونگ یکی از بدترین مدل های ساسونگ هست دوستانی که میخام به خاموشی این مدل های برنخورن فقط کافیه زمانی که دارن فلش میکنن بوت لودر رو نچینن این مدل بخاطر مشکل در بوت و پریلودر بلافاصله بعد از فلش خاموش میشن شما تنها کاری که نیاز هست اینکه با ایزی پلاس پیت و بوت لودر را در قسمت رایت بای وندور بچینید و رایت کنید بعد گوشی روشن میشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.