rezakeshavarza 15 ارسال شده در 31 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2017 اندورید 7 من دیروز یکی زدم ولی خیلی سخت قابل گفتن نیست vns-l21c432b361 من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 31 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2017 دوست عزیز سعی کنید یکی از باکسهای مولتی برند قوی مثل chimera و یا دانگل دیسی آنلاکر رو تهییه کنید که تو برداشتن frp اینهمه وقت نزارید frp همین مدلرو تو 5 ثانیه حذف میکنه لینک ارسال
[email protected] 13 ارسال شده در 31 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2017 دوست عزیز سعی کنید یکی از باکسهای مولتی برند قوی مثل chimera و یا دانگل دیسی آنلاکر رو تهییه کنید که تو برداشتن frp اینهمه وقت نزاریدfrp همین مدلرو تو 5 ثانیه حذف میکنه در ادامه ی راهنماییه استادمون، پیشنهاد من دانگل فوریوس گلد پک 7 با اکتیو ریسارکته، اگر بدونید چه ها میکنه این دانگل و چه قدرتی داره روی برند هواوی حسرت حتی یه روز نداشتنشو میخورید. لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 1 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2017 خب دوستان لطفا یکی یه روشی بدون باکس و دانگل بده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.