davoddanialy 56 ارسال شده در 3 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 2017 درود فایل فلش فارسی ورژن 15 برای نسخه تک سیم rm-1134 کسی داره بفرسته؟ لینک ارسال
mehrdad0936 7 ارسال شده در 10 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2018 سلام لینک چرا بستس میزنه فایل موجود نیست لینک ارسال
t20mobile 71 ارسال شده در 10 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، 2018 موجود نمیباشد d3t4_rm-1133_v15.00.11_fa_gsm-developers.com.zip فایل ممکن است این فایل توسط خودکاربر و یا بنا به دلایلی از جمله نقض قوانین توسط مدیر حذف شده باشد لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 30 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2018 دوستان این گوشی کابل پشت میخواد ؟ با usb فلش میزنم ریست میشه ولی توی حالت فلش نمیره شارژ میکنه فقط لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 30 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2018 دروود.... فقط با usb امکان فلشش هست سوکت و مدار usb رو چک کنید.... در غیر اینصورت باید از نقاط pinout روی برد (-VCC / GND / D+ /d) برای فلش زدن استفاده کنید که این روش هم به ندرت جواب میده. موفق باشید. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
JameJam.Apple 35 ارسال شده در 30 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2018 در 1 ساعت قبل، DawoodZzz گفته است : دروود.... فقط با usb امکان فلشش هست سوکت و مدار usb رو چک کنید.... در غیر اینصورت باید از نقاط pinout روی برد (-VCC / GND / D+ /d) برای فلش زدن استفاده کنید که این روش هم به ندرت جواب میده. موفق باشید. خاموش وصل کردم از usb وصل میشد صدای وصل شدن هم میومد توی دیوایس منیجر هم میومد ولی جواب نمیداد و میرفت رو شارژ روشن وصل کردم بست شناخت و اینفو بهم داد ولی وقتی دکمه ریست رو میزدم خاموش میشد میرفت رو شارژ و روی حالت فلش نمیرفت اخه پشتش پین اوت داشت گفتم شاید کابل پشت داره ، یادمه دنبال کابلش بودم تو کاوش بهم گفتن کابلش کم یابه نیست. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.