persian.gsm 14 ارسال شده در 26 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2017 سلام گوشی خاموش بود با فلش زدن با رام فارسی الان روشن شده ولی روی آرم میمونه یسری مشکلات مشابه بود دوستان مطرح کرده بودن ازون راهکارا هم استفاده کردم نتیجه حاصل نشد گاها وقتی مدت طولانی باطری از رو گوشی برداشته میشه بعدش اقدام به روشن کردن میکنم مرحله بیشتری رو طی میکنه تا مرز روشن شدن گوشی آک بنده ضمنا یکی دوبار موقع روشن کردن بجای صدای هوآوی پارازیت و نویز و سوت شنیده میشه y511 u30 بیلد فعلی هم نمیدونم چی بوده روی فایل قید نشده مرسی از همه بزرگواران سپاس من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 سلام اول اینکه اگه آکه پس رفرشه چون آک نداره این مدل و این همه مشکلات عجیبش مال رف بودنشه. دوم اینکه با ورژنای مختلف تست کنید. و فرمت هم تست کنید... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 28 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2017 این رام امتحان کن Huawei_Ascend_Y511-U30_V100R001C328B120_Arab ok test farhad لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.