hamedhhpp 10 ارسال شده در 25 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2017 سلام دوستان یه موبایل p9 lite اوردن که بنده خدا ریسیت کرده و الان frp فعال شده مشکل اصلی اینه که کیبورد برای وارد کردن اطلاعات بالا نمیاد و دستیار صوتی گوگل بالا میاد و نمیشه اطلاعات وارد کرد موبایل رو با اندروید 7 b380 فلش زدم بازم درست نشد با فکتوری ریسیتم مشکل پا برجاست دوستان پیشنهادی دارید؟ در ضمن یوزر و پسوزد اکانت گوگل رو دارم مشکل اینخ که نمیشه اطلاعات رو وارد کرد لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 25 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2017 سلام دوستان یه موبایل p9 lite اوردن که بنده خدا ریسیت کرده و الان frp فعال شده مشکل اصلی اینه که کیبورد برای وارد کردن اطلاعات بالا نمیاد و دستیار صوتی گوگل بالا میاد و نمیشه اطلاعات وارد کرد موبایل رو با اندروید 7 b380 فلش زدم بازم درست نشد با فکتوری ریسیتم مشکل پا برجاست دوستان پیشنهادی دارید؟ سلام با این روش انجام دهید لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 25 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 2017 سلام با این روش انجام دهید داداش میگم که کیبورد کار نمیکنه روش رو خودم بلدم الان تنها مشکل اینه که باید یه چیزی بشه تایپ کرد در ضمن اندروید 7 به روشی که گفته شده نمیشه رفت لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 ی روش بود با استفاده از وویس کیبورد ببینم میتونم گیر بیارم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.