mohsen8 815 ارسال شده در 30 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2017 دوستان تعجب میکنم چرا فکر میکنید با رایت خود فایل sboot گوشی میشه راحت frp رو برداشت در برخی ورژنها sboot باگ امنیتی داره برای همین راحت off میشه اگه دیدین بعضی باکسها فایل sboot رایت میکنند بعد رسیت frp پس روش صددرصدی نیست باید یک sboot که هنوز باگ داره رو رایت کرد که معمولا در ورژنهای جدید خود sboot جدید ورژن قدیمتر رو بلاک میکنه و گاهی در برخی فریمورهای یک منطقه میبینیم هنوز باگ هست پس دنبال روش ساده صددرصدی نباشید فکر نکنم باشه لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 30 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2017 سلام دوستان همکارا میگن باکس Octa اکتیو سرویس آنلاین داره و بدون حذف اطلاعات کسی تست کنه اعلام کنه لینک ارسال
mehrdad85 14 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 من این مدل J700HXXS3BQC4 با اندروید 6 زدم اطلاعات پرید لینک ارسال
rahi_sr 224 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 در در 9 خرداد 1396 در 18:14، mohsen8 گفته است : دوستان تعجب میکنم چرا فکر میکنید با رایت خود فایل sboot گوشی میشه راحت frp رو برداشت در برخی ورژنها sboot باگ امنیتی داره برای همین راحت off میشه اگه دیدین بعضی باکسها فایل sboot رایت میکنند بعد رسیت frp پس روش صددرصدی نیست باید یک sboot که هنوز باگ داره رو رایت کرد که معمولا در ورژنهای جدید خود sboot جدید ورژن قدیمتر رو بلاک میکنه و گاهی در برخی فریمورهای یک منطقه میبینیم هنوز باگ هست پس دنبال روش ساده صددرصدی نباشید فکر نکنم باشه اگه فایل sboot از کامبینیشن روش رایت کنیم بدون حذف اطلاعات frp برداشته میشه؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 در ۱ ساعت قبل، rahi_sr گفته است : اگه فایل sboot از کامبینیشن روش رایت کنیم بدون حذف اطلاعات frp برداشته میشه؟ این فایل فقط ADB رو فعال میکنه ..در بعضی مدلها هم جواب میده نه هر گوشی رو هر باینری ..معمولا هم بعد از رسیت فکتوری مشکل frp پیش میاد لینک ارسال
M.Abedi 37 ارسال شده در 5 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2018 در 51 دقیقه قبل، mohsen8 گفته است : این فایل فقط ADB رو فعال میکنه ..در بعضی مدلها هم جواب میده نه هر گوشی رو هر باینری ..معمولا هم بعد از رسیت فکتوری مشکل frp پیش میاد یعنی باکس در حالت دانلودینگ FRP گوشی رو از طریق ADB خاموش میکنه؟!!!! https://telegram.me/comobat لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2018 در 13 ساعت قبل، M.Abedi گفته است : یعنی باکس در حالت دانلودینگ FRP گوشی رو از طریق ADB خاموش میکنه؟!!!! خیر داری میگی ADB یعنی گوشی باید روشن باشه تا بتونی با باکس یا هر چیز دیگه ای بصورت adb بتونی برش داری!! عملا هم با adb هیچ frp برداشته نمیشه یعنی بزنی اوکی هم بده توی دانلود مود off نمیشه ..فقط ستاپ اولیه رو دور میزنه که بتونی از تنظیمات oem رو باز کنی لینک ارسال
M.Abedi 37 ارسال شده در 6 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، 2018 در 16 ساعت قبل، mohsen8 گفته است : این فایل فقط ADB رو فعال میکنه ..در بعضی مدلها هم جواب میده نه هر گوشی رو هر باینری ..معمولا هم بعد از رسیت فکتوری مشکل frp پیش میاد در ۱ ساعت قبل، mohsen8 گفته است : خیر داری میگی ADB یعنی گوشی باید روشن باشه تا بتونی با باکس یا هر چیز دیگه ای بصورت adb بتونی برش داری!! عملا هم با adb هیچ frp برداشته نمیشه یعنی بزنی اوکی هم بده توی دانلود مود off نمیشه ..فقط ستاپ اولیه رو دور میزنه که بتونی از تنظیمات oem رو باز کنی چون شما تو پست قبلی گفتید که فقط ADB رو فعال میکنه پرسیدم وگرنه خودم میدونستم جریان چی هست https://telegram.me/comobat لینک ارسال
Amirmohammad313313 92 ارسال شده در 31 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2018 j500f زدم خاموش شد چی کار کنم * به طرز وحشتناکی آشکار شده است که تکنولوژی ما از انسانیت ما فراتر رفته است. * آلبرت انیشتین لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 31 دی، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2018 در ۱ ساعت قبل، Amirmohammad313313 گفته است : j500f زدم خاموش شد چی کار کنم با اموزش بالا رفتی خاموش شد؟؟؟ دقیقا چکار کردی اینطور شد؟؟ مشکل گوشی از اول چی بود؟؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.