sajjad-ali 274 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 سلام دوستان یک گوشی هواوی اوردن برام برای باز کردن FRP گوشی ولی وقتی شما 112 میگیرم برای رفتن به قسمت یاداشت ایتم باز نمیشه فقط گزینه مکس بازه میخوام از ظریق صحفه کلید هم میخوام وارد منوی تنظیمات بشم از اون طریق هم نمیشه گوشی اندروید 6 http://uupload.ir/files/e9wa_۲۰۱۷۰۵۱۸_۱۸۰۹۵۹.jpg نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 ی فیلم اپلود میکنم ببین با این جواب میده هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
nikatell 11 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اقا سیاوش منم این مشکل و دارم ممنون میشم فیلم و بزاری لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اینم اموزشش نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اینم اموزشش دوستمون زحمتشو کشیدن این روش صد در صد هستش فقط باید حتما اندروید اکانت منیجر متناسب با ورژن اندروید خود گوشیتون نصب کنید هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اقا سیاوش منم این مشکل و دارم ممنون میشم فیلم و بزاری دوست عزیز اموزش شو قرار دادم نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
nikatell 11 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 عزیزم اندرویدشو ارتقا دادن الان هفته اموزشی وجود داره که انجام بدم؟ گوشی رو فلش اندروید شش بزنم مشکلی براش پیش میاد؟ لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 دانلود گوگل اکانت منیجر مخصوص ورژن اندروید اندروید5 اندروید6 اندروید7 اندروید7.1 لینک ارسال
nikatell 11 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 چیزی برای هواوی p9 نداره لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 چیزی برای هواوی p9 نداره این سایت ک دوستمون بالا گذاشتن گوگل اکانت منیجر هستش و برای تموم مدلهاست ن فقط p9 lite هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.