vso 24 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 با سلام دوستان من ی لنوو a5000e دارم که خاموشه و روشن نمیشه و وقتی به سیستم وصل میکنم usb composite device شناسایی میکنه فایل فلشی هم که استفاده میشه واسه این تبلت فک کنم باید از طریق فست بوت بخوره اما این خاموشه و روشن نمیشه لطفا اگه راهی هست راهنمایی کنید ممنون میشم... TALESH People لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 cpu qualcomm دوستان مهمه واقعا اگه کسی راهی بجز تعویض هارد داره بگه... TALESH People لینک ارسال
oxinpol 21 ارسال شده در 17 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2017 cpu qualcommدوستان مهمه واقعا اگه کسی راهی بجز تعویض هارد داره بگه... دوست عزیز علت خاموشی رو ذکر کنید اگه نرم افزاری باشه روشی برای روشن کردن این مدل هست لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 دوست عزیز علت خاموشی رو ذکر کنید اگه نرم افزاری باشه روشی برای روشن کردن این مدل هست مشتری میگه تو دستش بوده ک تبلت خاموش شده. ضمنا گوشی برای روشن شدن سه تا ویبره میزنه TALESH People لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 18 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2017 کسی نبود کمک کنه؟؟؟ TALESH People لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 5 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2017 تبلت تا وصل میشه سیستم بصورت adb میشناسه و حتی من ی فایل system روش رایت کردم از طریق fastboot اما صفحش روشن نشد.مسیر السیدی هم چک شده و السیدی عوض شده... TALESH People لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.