ehsangold 25 ارسال شده در 28 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 احسان جان آخرین نسخه از twrp رو تست کردی؟با فایل منیجر twrp و aroma هر دو تست کردی؟ علیرضا داداش اره اخرین نسخه ریکاوری زدم اروما هم اخرین نسخه اصلا جواب نداد یکی دیگه اومد برام این اصلا مموری نمیخونه که اروما رو نصب کنم از فایل منیجر ریکاوری هم هیچی نداره مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 12 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2017 سلام تست شد مراحل تشکر j570f برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 27 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2017 سلام من روی گوشی های زیر تست کردم جواب داد TouchWizHome_2016.apk j710fxxu2aqb3 6.0.1 تست باموفقیت ////////// گوشی sm-g532f فقط یه سوال نوار اعلانات بالای گوشی توی محیط لانچر برای شما ظاهر میشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2017 سلام من روی گوشی های زیر تست کردم جواب داد TouchWizHome_2016.apk j710fxxu2aqb3 6.0.1 تست باموفقیت ////////// گوشی sm-g532f فقط یه سوال نوار اعلانات بالای گوشی توی محیط لانچر برای شما ظاهر میشه دیگه نیاز به این کارا نیست با rvsecurity به راحتی و در 5 ثانیه حذف میشه قفل ها خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 27 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2017 درود یه گوشی g930f دارم اندروید 7 دیتا مونت نمیشه frp :off هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 27 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2017 دروود.. به اقای الیا یا محسن جان پیام خصوصی ارسال کنید تا درصورت ممکن در اول وقت براتون فایل rvsecurity مدل مد نظر اماده کنند.. میتونین یه تاپیک جدید برای مشکلتون ایجاد کنید. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2017 درودیه گوشی g930f دارم اندروید 7 دیتا مونت نمیشه frp :off هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید به تلگرام بنده پیام بدید اگه ایلیا و یا محسن آنلاین نیستن خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
intel1829 16 ارسال شده در 30 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2017 سلام خدمت همه دوستان قدر این اموزش رو بدونید چون این مدل رو حتی باکس اختا و زد تری هم نتونستن بدون حذف اطلاعات انلاک کنن بریم سراغ اموزش1. frp گوشی باید خاموش باشه اگه روشن بود میتونین از طریق سرویس انلاین غیر فعال کنید 2. ریکاوری twrp رو روی گوشی رایت میکنید 3. فایلهای زیر رو روی یک مموری کپی کنید و گوشی رو به ریکاوری ببرید از ریکاوری مموری و سیستم رو مونت کنیدmount aromafm-1.91.zip | by yatindroid for One Nova Launcher Prime v5.0.3 Final APK.zip | by Emon Khan for OnePlus 3 SuperSU-v2.79-201612051815.zip | by raystef66 for Generic Device/Other 4. ابتدا aroma file manager رو از ریکاوری نصب کنید تا اينجا رو انجام دادم ولي برا نصب nova launcher faild to munt data ميزنه با aromafa به پوشه system/prive-app/touchwiz دسرسي دارم.ولي وختي nova نصب نميشه - نميتونم كاري بكنم از اينجا ب بعدشو كسي ميتونه ساده تر توضيح بده؟ و وارد مسیر زیر بشیدsystem/priv app/ touchwiz. 2016 فایل apk داخل پوشه رو رینیم کنید و از اسمش کپی کنیدو لانچر nova رو به این اسم تعغیر نام بدین و جایگزین فایل اصلی کنید 5.به مسیر زیر برید و فایل apk رو حذف کنید system/priv app/ system ui 6.و در اخر فایل supersu رو اینستال کنید و گوشی رو ریبوت کنید.گوشی بدون پسورد بالا میاد. میتونید از طریق روت اکسپلوره وارد مسیر زیر بشید و فایلها با پسوند key رو حذف کنید data/system تست شد j710f امیدوارم به دردتون بخوره موفق باشین از اينجا ب بعدشو كسي ميتونه ساده تر توضيح بده؟ و وارد مسیر زیر بشیدsystem/priv app/ touchwiz. 2016 فایل apk داخل پوشه رو رینیم کنید و از اسمش کپی کنیدو لانچر nova رو به این اسم تعغیر نام بدین و جایگزین فایل اصلی کنید 5.به مسیر زیر برید و فایل apk رو حذف کنید لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 31 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2017 به این پست یه سر بزنید http://forum.gsm-developers.com/thread15941.html#post62245 لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 31 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2017 از اينجا ب بعدشو كسي ميتونه ساده تر توضيح بده؟و وارد مسیر زیر بشیدsystem/priv app/ touchwiz. 2016 فایل apk داخل پوشه رو رینیم کنید و از اسمش کپی کنیدو لانچر nova رو به این اسم تعغیر نام بدین و جایگزین فایل اصلی کنید 5.به مسیر زیر برید و فایل apk رو حذف کنید فایل Nova+Launcher+Prime+v5.0.3+Final+APK.zip استخراج کنید و فایلNova.Launcher.v.5.0.3 by TAP.apk به اسم TouchWizHome_2016.apk تغییر نام دهید و همراه با فایل های aromafm-1.91.zip و SuperSU-v2.79-201612051815.zip به مموری کارت انتقال دهید 1-ابتدا این twrp دانلود کنید 2- فایل به مموری کارت انتقال دهید 3- گوشی به محیط دانلودینگ ببرید 4- وارد محیط ریکاوری twrp بروید واز ریکاوری twrp ،مموری و سیستم رو مونت (mount)کنید 5-سپس وارد قسمت نصب (اینستال install)شود , فایلaromafm-1.91.zip نصب کنید 6- و وارد مسیر زیر بشیدsystem/priv app/ و دنبال پوشه با ابتدا نام touchwiz. 2016 باشید وارد پوشه شوید و یک فایل با نام زیر پیدا میکنیدکه یا با اسم TouchWizHome_2016.apk یا به اسم TouchWizHome_2016B.apk یک پوشه بسازید و این فایل به پوشه ساخته شده انتقال دهید وفایل Nova.Launcher.v.5.0.3 by TAP.apk که قبلا به اسم شما تغییر نام داده ایدTouchWizHome_2016.apk و از طریق فایل منیجر فایلaromafm به مموری بروید و فایل را پیدا کنید و به مسیر system/priv app/ touchwiz. 2016 کپی کنید 7-به مسیر زیر برید و فایل apk رو حذف کنید system/priv app/ system ui 8- از فایل منیجر فایلaromafm خارج شوید و دوباره وارد قسمت نصب (اینستال install)شود , فایلSuperSU-v2.79-201612051815.zip نصب کنید و سپس REBOOT SYSTEM کنید گوشی با لانچر Nova.Launcher بالا میاد و بایستی اطلاعات گوشی بکاپ بگیرید و پس از آن گوشی ریست کنید چون لانچر در این حالت نوار اعلانات ندارد و مشتری با این محیط نمی توانه کار کنه ///////////////// توجه :بهتر از این روش ها استفاده کنید با rvsecurity به راحتی و در 5 ثانیه حذف میشه قفل ها یا از این روش استفاده کنید به این پست یه سر بزنید متد جدید آنلاک کد گوشی های سامسونگ انکریپت بدون حذف اطلاعات بدون نیاز به باکس لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.