mohsen8 815 ارسال شده در 21 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2017 مسیر دیتا < سیستم > فایل های keyدیتا باید مانت بشه اینجا systumui رو حذف میکنن که موقع روشن شدن گوشی دیگه رمز نیاد در اصل و اونجا میتونید حالا با دسترسی روت فایلهای key رو پاک یا فقط فایلها رو بکاپ بگیرید(در ریکاوری مسیر سیستم مونت میشه وصل بشه) دوستان می تونن فقط رابط سیستم(systemui) و تاچویز رو پاک کنن گوشی میاد بالا روی حالت ساده از اونجا فایلهای key رو پاک و بعد فریمور تک فایل بزنن لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 21 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2017 نیازی به مونت شدن دیتا نیست چون فایلهای مورد نیاز توی قسمت سیستم هست .شما فقط باید سیستم رو مونت کنید خوب برا رفتن به سیستم اول باید پوشه دیتا رو مونت کرد بعد وارد پوشه سیستم بشیم و بعد حذف اون فایل ها مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 21 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2017 خوب برا رفتن به سیستم اول باید پوشه دیتا رو مونت کرد بعد وارد پوشه سیستم بشیم و بعد حذف اون فایل ها محسن جان روش جدیدی رو اعلام کردن که کاربردیه اونم حذف systemui که دیگه رمز و بالا نمیاره و میشه از اطلاعات بک گرفت خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 21 شهریور، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2017 خوب برا رفتن به سیستم اول باید پوشه دیتا رو مونت کرد بعد وارد پوشه سیستم بشیم و بعد حذف اون فایل ها درود. منظور از دایرکتوری سیستم همون سیستمی نیست که داخل دیتا هست پارتیشن اصلی سیستم پوشه priv-app موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 23 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2017 محسن جان روش جدیدی رو اعلام کردن که کاربردیهاونم حذف systemui که دیگه رمز و بالا نمیاره و میشه از اطلاعات بک گرفت اینو منم حذف میکنم بازم روشن شدن پسورد میاره برا رینیم کردن هم اولا اصلا هر کاری میکنم رینام نمیشه ارور میده و دوم اینکه به اسمی باید رینام کرد عکس رو مشاهده کنید مدل هم j710f مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 24 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2017 اینو منم حذف میکنم بازم روشن شدن پسورد میاره برا رینیم کردن هم اولا اصلا هر کاری میکنم رینام نمیشه ارور میده و دوم اینکه به اسمی باید رینام کرد عکس رو مشاهده کنید مدل هم j710f تاچویز رو هم می تونید پاک کنید کلا..سیستم ui و تاچویز پاک کنید ببینید جواب میده...از مدیریت فایل خود ریکاوری برید بهتره لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 24 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2017 من خیلی با این روش ور رفتم هیچ فایده ای نداشت مدل گوشیم هم j710f بود لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 25 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2017 تاچویز رو هم می تونید پاک کنید کلا..سیستم ui و تاچویز پاک کنید ببینید جواب میده...از مدیریت فایل خود ریکاوری برید بهتره اصلا تاچ ویز هر کاری میکنم پاک نمیشه هم با اروما هم با فایل منیجر ریکاوری ارور های قرمز میزنه وقتی دلیت میزنم و پاک نمیکنه مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 27 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2017 دوستان کسی تشریف نداره جواب ما رو بده مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 28 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 اصلا تاچ ویز هر کاری میکنم پاک نمیشه هم با اروما هم با فایل منیجر ریکاوری ارور های قرمز میزنه وقتی دلیت میزنم و پاک نمیکنه احسان جان آخرین نسخه از twrp رو تست کردی؟ با فایل منیجر twrp و aroma هر دو تست کردی؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.