sina1381 10 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 باسلام دوستان گوشی ذکر شده وقتی روشن میکنم توی حالتی که درعکس هست میماند به حالت ریکاوری هم نمی رود ممنونم اگرراهنمایی بفرمایید عکس در زیر لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 به حالت دانلودینگ ببرید و فلش کنید لینک ارسال
sina1381 10 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 به حالت دانلودینگ ببرید و فلش کنید درود دوست عزیز یه سوال رام را کامل فلش بزنم یا فقط ریکاوری را فلش کنم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 درود دوست عزیز یه سوال رام را کامل فلش بزنم یا فقط ریکاوری را فلش کنم بهتره تک فایل بزنید .اطلاعاتتون پاک نمیشه اگه ریکاوری رایت کنید میاد بالا ولی امکان داشتن مشکل زیاده خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sina1381 10 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 درود استاد فلش زدم گوشی بالا میاد ولی اکانت جیمیل میخوادطرف فراموش کرده چه اکانتی روی گوشی داشته چطور میتونم frp را بردارم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 درود استاد فلش زدم گوشی بالا میاد ولی اکانت جیمیل میخوادطرف فراموش کرده چه اکانتی روی گوشی داشته چطور میتونم frp را بردارم با باگ sidesync و یا باکس z3x ویا دانگل bst خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 7 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2017 درود استاد فلش زدم گوشی بالا میاد ولی اکانت جیمیل میخوادطرف فراموش کرده چه اکانتی روی گوشی داشته چطور میتونم frp را بردارم این مدل براحتی با برنامه samsung bypass google verify(USE OTG).apk و کابل OTG قابل حله. موفق باشید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 8 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2017 با باگ sidesyncو یا باکس z3x ویا دانگل bst دوست عزیز چه باکسی بدون حذف اطاعات frp حذف می کنه مثلا گوشی مشتری frp=on و می خواد بدون حذف اطلاعات الگو یا رمز گوشی پاک کنه لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 8 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2017 باید از سرویس آنلاین سامسونگ برای حذفش استفاده کنید که هزینه داره برای شما لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.