sajjad-ali 274 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 با این فایل هم فلش زدم فلش خورد ولی بازم خاموشه فکر کنم سخت افزاریه نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 با این فایل هم فلش زدم فلش خورد ولی بازم خاموشه فکر کنم سخت افزاریه یدونه داشتم این مشکل رو داشتم با هیچ صراطی مستقیم نشد خیلی از همکارا هم گفتن با فلش یا حتی فرمت این مدل این مشکل براشون بوجود اومده کلا گوشی داغونی هستش سعی کنید از مشتری نگیرید یا با شرط خاموشی کامل بگیرید لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 9 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2017 یدونه داشتم این مشکل رو داشتم با هیچ صراطی مستقیم نشد خیلی از همکارا هم گفتن با فلش یا حتی فرمت این مدل این مشکل براشون بوجود اومده کلا گوشی داغونی هستش سعی کنید از مشتری نگیرید یا با شرط خاموشی کامل بگیرید اره من صرفا گوشی های که چینی هستن یا با فلش تولز فلش میشن به مشتری توضیح میدم که ممکنه چنین اتفاقاتی برای گوشی شون بی افته نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.