رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 با سلام... مشتری گوشی آورده بود که تاچش خود به خودی از کار افتاده بود..گوشی رو باز کردم...چیزیش نبود..با یه تاچ دیگه هم تست کردم...فرقی نکرد..گوشی رو فلش کردیم...که روی آرم ریستارت میکنه...به یه ورژن دیگه هم تست کردم..فرقی نکرد...به ریکاوری هم اصلا نمیره...با kies آپدیتشم کردم..باز جواب نداد...ممنون میشم کمکم کنید.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 با فایل فلش 4 فایله آخرین بیلد نامبر بزنید ببینید چی میشه من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 با kies آپدیتشم کردم..باز جواب نداد معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 برو ریکاوری ببین درایور e گوشی ارور نمیده؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
omid 12 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 درود مشکل مربوط به تاچ هستش نرم افزاری نیست Cracking Gsm لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 .به ریکاوری هم اصلا نمیره معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 گوشی یا ابخوردست یا رفرشه موفق باشی خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 همکار گرامی گوشی کامل اصله...چون با ادین و باکس کاملا فلش میشه..هیچ اثر آبخوردگیم نداره....:u_1f629: معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 با فایل پیت.... تیک ری پارتیشر مشکل حل شد:u_e056: معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.