sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2017 سلام دوستان یک گوشی g925f دارم سیم کارت میشناسه ولی No Service زده سریال هم داره نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 ستاره مربع0011مربع اینو وارد کنید ببنید سرت سالمه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 دوست عزیز کد *#1100# رو وارد کن اگه imei cert:pass بود که یه آنلاک کن حل میشه ولی اگه imei cert:faill بود باید از طریق باکس یا دانگل cert رایت کنی و با یه آنلاکم حل میشه موفق باشی.. لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 چک میشه ممنون نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 دوست عزیز کد *#1100# رو وارد کن اگه imei cert:pass بود که یه آنلاک کن حل میشه ولی اگه imei cert:faill بود باید از طریق باکس یا دانگل cert رایت کنی و با یه آنلاکم حل میشه موفق باشی.. دوست من سریالش عوض کردم سرت شم تست کردم درست بود ی سرت دیگه زدم انلایک هم کردم ولی باز نو سرویسه نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 2 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2017 مشکل شما به احتمال زیاد سخت افزاری هست داداش من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.