siavash sadr 274 ارسال شده در 26 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2017 ی گوشی g920f دارم مشکل no sim/emergency call داره هرکاریم میکنم درست نمیشه الان هم شده basebound unknowe هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 26 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2017 علت رو نفرمودید؟؟؟چهار فایل بزنید ؟سعی کنید ورژن حودش رو دانلود و رایت کنید ....با مودم یا سرت سریال وبیس رو برگردونید.... MODEM_G920FXXU2BOGE_CL1961633_QB_3915830_SIGNED.tar - Download - 4shared - ahmed majed irgsm لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2017 سیاوش جان با z3x کارت راه میفته reset efs > سریالت 0 میشه patch cert > سریالت ترمیم میشه میتونی سرت هم رایت کنی و حتی سریال رو دستی ترمیم کنی موفق باشی خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 27 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2017 سلام به لینک زیر سر بزنید http://forum.gsm-developers.com/thread14723.html لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 28 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2017 سلام یعنی هر ** از این به بعد مشکلش ضروری تر بود باید تعداد ررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر رو بیشتر کنه خواهشا ناظم رسیدگی کنه Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 28 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2017 سلامیعنی هر ** از این به بعد مشکلش ضروری تر بود باید تعداد ررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر رو بیشتر کنه خواهشا ناظم رسیدگی کنه متاسفم ک اینجوری نوشتم شرمنده پاکش میکنم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 28 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2017 سیاوش جان با z3x کارت راه میفتهreset efs > سریالت 0 میشه patch cert > سریالت ترمیم میشه میتونی سرت هم رایت کنی و حتی سریال رو دستی ترمیم کنی موفق باشی ارور nv_data میده هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 28 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2017 علت رو نفرمودید؟؟؟چهار فایل بزنید ؟سعی کنید ورژن حودش رو دانلود و رایت کنید ....با مودم یا سرت سریال وبیس رو برگردونید....MODEM_G920FXXU2BOGE_CL1961633_QB_3915830_SIGNED.tar - Download - 4shared - ahmed majed xxs هستش بیلد گوشی هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.