rezaB310 10 ارسال شده در 20 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 سلام من رضا هستم یک تازه وارد یه مشکل اساسی دارم ممنون می شم کمکم کنید گوشی من Honor 3c hc-U10 با بیس 310 هستش بعد از یه ری استارت ساده روی لوگو honor موند و وقتی به کاستوم ریکاوری گوشی رفتم ، هنگام وایپ کردن پیغام های خطا unable to mount ‘/data’ رو داد پس مجبور شدم رام فلش کنم اما وقتی گوشی رو با فلش تول فرمت و رام رسمی 4.4.2 رو فلش زدم گوشیم مرد یعنی گوشیم روشن نمیشه و هر چند ثانیه یک بار ویبره میزنه توسط کامپیوتر و فلش تول شناخته میشه و رام هم تا آخر و کامل نصب میشه اما هیج تغییر نمیکنه و همونطور خاموش میمونه البته واسه نصب ریکاوری پیغام مربوط به partition میده توی چند تا سایت یک فایل برای فروش گذاشتن با عنوان زیر : رفع خاموشی و مشکل ویبره زدن گوشی هوآوی آیا صحت داره؟ به نظر شما چیکار کنم اصلا چش شده ؟ میگم اگه رام 4.2.2 بزنم درست نمیشه ؟ (اگه لینک رام 4.2.2 رو دارید لطفا قرار بدید تست کنم) آیا با یه فایل آنلاک میشه درستش کرد؟ اصلا همچین فایلی هستش لینک ارسال
مهدی قلی پور 19 ارسال شده در 20 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 سلام به یه تعمیرکار مجرب مراجعه کنید گوشیتون بریک شده تاازاین بدتر نشده .گوشیتون بارایت یه فایل مخصوص خودش بالا میاد نگران نباشید. یاعلی لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 20 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 سلام گوشی بریک شده باید با یک فایلی آنلاک بوتلودر بشه و ترمیم بوت فایل بزنید ..اینم نیست فایل رو بچینید در فلش تولز تموم ..یک مسیر خاصی از emmc باید فلش بشه هر جا فایل گذاشتن آموزش کارشم باید گذاشته باشن این نیست که فقط با یک فلش ساده گوشی زنده بشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 20 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 چنبار پست میزنید آخه؟ تو پست قبلیتون جواب دادم که تست کنید این روش http://forum.gsm-developers.com/thread7196.html خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Oranus1364 10 ارسال شده در 29 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2017 سلام تبلت لنوو tab3-3gتوشارژ بود،بعد چند ساعت روی ارم لنوو پرش میکرد و ریستارت میشد وتا ارم دوباره ریستارت. کسی میتونه کمک کنه الان هیچ تصویری نداره ولی رستارت کردنش مثل قبله هرچند ثانیه با یه ویبره اینکارو میکنه وتا باطری رو جدا نکنی اینکار ادامه داره به کامپیوتر هم وصل میکنی نمیشناسه،وباعث میشه همون کار قبلی رو بکنه به منوی ریکاوری هم نمیره. لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 29 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2017 سلام درود پیشنهاد میکنم به تعمیرگاه مراجعه کنید تا بتونن مشکلتون حل کنن دستگاه شما به احتمال زیاد با یک فلش ساده مشکلش حل بشه الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.