vso 24 ارسال شده در 20 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 تمام ورژنها؟ بعله همه ی این ورژنهایی که روی 10 64 نصب میشه رو نصب کردم اما فعال نشد... TALESH People لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 20 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 برای من هم گزینه استارت غیر فعال هستش فایلی که پشتیبان محترم هم گذاشتن نصب کردم فایده نداشت سلام دوست عزیز از مسیر نصب ، پوشه BOX_Data فایل Handle.ini رو حذف کن و تاریخ سیستمت رو به 2 یا 3 سال قبل تنظیم کن احتمالا مشکلت حل میشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 28 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2017 بنده هم تست کردم بدون مشکل اجرا شد و دکمه استارت فعال بود خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 29 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2017 سلام کسی روی ویندوز 10 این کرک باکس تست کرده با میشه دکمه استارت روشن می شه ولی هر عملیاتی که بهش میدم کار نمی کنه 1. Power Off Phone , Remove Battery, Insert Battery Back 2. Insert USB cable. In some cases Required Hold BootKey 3. Use Miracle Boot Key In cases Boot key not Find 4. Battery Should be Charged more then 50% Waiting for USB Port... Set Please Hold "ON" to connect with the phone... Unstable USB port Definition Applied 1. Power Off Phone , Remove Battery, Insert Battery Back 2. Insert USB cable. In some cases Required Hold BootKey 3. Use Miracle Boot Key In cases Boot key not Find 4. Battery Should be Charged more then 50% Waiting for USB Port... Set MediaTek PreLoader USB VCOM Port (COM9) Please Hold "ON" to connect with the phone... >>Unstable USB port لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 29 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2017 سلام کسی روی ویندوز 10 این کرک باکس تست کرده با میشه دکمه استارت روشن می شهولی هر عملیاتی که بهش میدم کار نمی کنه 1. Power Off Phone , Remove Battery, Insert Battery Back 2. Insert USB cable. In some cases Required Hold BootKey 3. Use Miracle Boot Key In cases Boot key not Find 4. Battery Should be Charged more then 50% Waiting for USB Port... Set Please Hold "ON" to connect with the phone... Unstable USB port Definition Applied 1. Power Off Phone , Remove Battery, Insert Battery Back 2. Insert USB cable. In some cases Required Hold BootKey 3. Use Miracle Boot Key In cases Boot key not Find 4. Battery Should be Charged more then 50% Waiting for USB Port... Set MediaTek PreLoader USB VCOM Port (COM9) Please Hold "ON" to connect with the phone... >>Unstable USB port من 10 64 بیت دارم مشکلی ندارم باش پورت رو عوض کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
CHINA SUPP 10 ارسال شده در 18 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2017 مشکل من اینه که استارت روشن نمیشه [ATTACH=CONFIG]1306[/ATTACH] لینک ارسال
hesam021 10 ارسال شده در 18 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2017 مشکل من اینه که استارت روشن نمیشه [ATTACH=CONFIG]1306[/ATTACH] تاریخ کامپیوترتون رو عقب بکشین لینک ارسال
Hossein92 40 ارسال شده در 18 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2017 سلام به دوستان و اساتید محترم فایل زیر رو دانلود کرده بعد از اکسترکت به پوشه BOX_Data انتقال دهید بعد فایل Handle.ini را ذف کنید و روی برنامه ای که قبلا دانلود کردید کلیک کنید در تب دوم روی fix start button کلیک کنید امیدوارم که مشکلتون حل بشه MEGA لینک ارسال
modern soft 164 ارسال شده در 11 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2018 در در 29 فروردین 1396 در 19:36، موبایل حسین گفته است : MIRACLE CARCK 2.29 SETUP CARCK دوستان این فایلی میذارم دیگه احتیاجی به این نیست که بخواین تاریخ سیستم و به 2015 برگردونید Handle بعد از دانلود به این مسیر انتقال بدید فایل وprogramfile/miracle box/box_data استاد وقتی میخوام برنامه رو اجرا کنم برنمه به محض اینکه باز بشه بسته میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.