formula1 10 ارسال شده در 16 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 دوستان میخواستم بدونم این مشکل که من با این ورژن دارم بقیه هم دارن و اینکه چطور حل میشه ممنون لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 16 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 دوستان میخواستم بدونم این مشکل که من با این ورژن دارم بقیه هم دارن و اینکه چطور حل میشه ممنون درود بر شما ... این نسخه مشکل در فلش بعضی از مدلها دارد. با آپدیت جدید مشکل حل شده. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
formula1 10 ارسال شده در 16 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 دوستان البته به اين مشكل ربط نداره ولي ميشه بگيد از كجاي دانگل ميشه تنظيم كرد جديدترين فايل فلش و داراي زبان فارسي رو از سرور دانگل بگيريم ممنون Sent from my iPhone using Tapatalk لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 16 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 دوستان البته به اين مشكل ربط نداره ولي ميشه بگيد از كجاي دانگل ميشه تنظيم كرد جديدترين فايل فلش و داراي زبان فارسي رو از سرور دانگل بگيريم ممنون Sent from my iPhone using Tapatalk از navimanegar باید دستی دان کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 16 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 دوستان میخواستم بدونم این مشکل که من با این ورژن دارم بقیه هم دارن و اینکه چطور حل میشه ممنون سلام عزیز. من خودم این مدل رو با ورژن 2.23 فلش میکنم.شما هم با همین ورژن فلش کن بدون دردسر لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 16 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2017 آخرین نسخه 2.28 بدون مشکل هستش تست کنید با ساپورت از 4 مدل جدید mtk خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.