persian.gsm 14 ارسال شده در 15 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2017 سلام خدمت اساتید درصورت امکان لطفا راهنمایی بفرمایید گوشی e700h شارژ استارت نمیکنه وایفای ها رو وصل نمیشه رد میکنه . و وقتی هات اسپات و روشنمیکنی کسی انتنشو پیدا نمیکنه نه داغ میکنه نه فشاری بهش میاد. برد شارژ شو هم کامل عوض کردم تغییری نکرد ممنونم من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 15 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2017 علت بوجود امدن مشکل لینک ارسال
Nimamhq 10 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 سلام . ضربه خوردگی .علت .ممنوم لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 سلام خدمت اساتید درصورت امکان لطفا راهنمایی بفرمایید گوشی e700h شارژ استارت نمیکنه وایفای ها رو وصل نمیشه رد میکنه . و وقتی هات اسپات و روشنمیکنی کسی انتنشو پیدا نمیکنه نه داغ میکنه نه فشاری بهش میاد. برد شارژ شو هم کامل عوض کردم تغییری نکرد ممنونم سلام...دروود برای مشکل وایفا اولین گزینه فلش هستش... تست کنید برای شارژ هم از کانکتور شارژ رو بررسی کنید...از این سلوشن استفاده کنید... اعلام نتیجه کنید... انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
Nimamhq 10 ارسال شده در 19 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2017 tanks . you are the Best لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.