MR.Majid 226 ارسال شده در 13 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 با سلام و درود مشتری گوشی برام آورد میگه حافظش زود زود پر میشه. منم رفتم سراغ فلش! وقتی اقدام به فلش گوشی کردم یه خورده که جلو میره همون جا میمونه!!! با 3 تا فایل فلش تست کردم.الانوقتی گوشی رو روشن میکنم فقط ویبره میزنه و صفحه اش مشکی میشه. با یه سیستم دیگه هم تست کردم جواب نداد. اینم بگم نسخه فلش تولزم قدیمی هستش!میشه از اینم باشه؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 13 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 این مشگل زمانی پیش میاد که ورژنی که دارین رایت می کنین از ورژن خوده گوشی پایین تر هست و بعد از چند درصد ارور میده و راه حل اینکه دوباره شروع به رایت فایل کنید اگه باکس اگه باکس Setool دارید دوباره فلش کنید بدونه مشگل فلش میشه با فلش تولز امتحان نکردم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 این مشگل زمانی پیش میاد که ورژنی که دارین رایت می کنین از ورژن خوده گوشی پایین تر هست و بعد از چند درصد ارور میده و راه حل اینکه دوباره شروع به رایت فایل کنید اگه باکس اگه باکس Setool دارید دوباره فلش کنید بدونه مشگل فلش میشه با فلش تولز امتحان نکردم دوست عزیز اندروید گوشی 5.0.2 بود.الان بنده با اندروید 5.02 میزنم و 5.1.1 هم تا آخرش فلش نمیشه!!! میشه رام آخرین ورژنش رو بهم لینک بدید مخصوص فلش تولز؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 13 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 دوست عزیز اندروید گوشی 5.0.2 بود.الان بنده با اندروید 5.02 میزنم و 5.1.1 هم تا آخرش فلش نمیشه!!! میشه رام آخرین ورژنش رو بهم لینک بدید مخصوص فلش تولز؟ نه متاسفانه لینک فایل این گوشی رو ندارم من تا حالا با این مشگل زیاد برخوردم که با باکس Setool بدونه مشگل فلش شده با فلش تولز تا حالا اصلا کار نکردم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 نه متاسفانه لینک فایل این گوشی رو ندارم من تا حالا با این مشگل زیاد برخوردم که با باکس Setool بدونه مشگل فلش شده با فلش تولز تا حالا اصلا کار نکردم تشکر سجاد جون ... با آپدیت فلش تولز مثل هلو فلش شد. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.