Hossein30999 10 ارسال شده در 12 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2017 سلام یه گوشی LG G3 دارم وقتی چند دقیقه باهاش کار میکنم یهویی صفحه شروع به کم نور شدن میکنه تا جایی که خاموش میشه صفحه ولی در حالی که صفحه خاموشه تاچ کار میکنه ولی وقتی با دکمه پاور صفحه رو Lock میکنم و دوباره انلاک میکنم صفحه دوباره روشن میشه و دوباره همون اتفاق قبلی کسی نظری نداره ؟:u_26d4: لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 12 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2017 اکثرا مشکل هارد دارن برا اطمینان یبار ریست نشد فلش نشد السیدی در نهایت سخت افزار لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 12 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2017 سلام یه گوشی LG G3 دارم وقتی چند دقیقه باهاش کار میکنم یهویی صفحه شروع به کم نور شدن میکنه تا جایی که خاموش میشه صفحه ولی در حالی که صفحه خاموشه تاچ کار میکنه ولی وقتی با دکمه پاور صفحه رو Lock میکنم و دوباره انلاک میکنم صفحه دوباره روشن میشه و دوباره همون اتفاق قبلی کسی نظری نداره ؟:u_26d4: به گفته های رضا جان توجه کن و این نکته هم چک کن برنامه های مدیریت نور صفحه نصب نشده باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Hossein30999 10 ارسال شده در 12 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2017 به گفته های رضا جان توجه کن و این نکته هم چک کن برنامه های مدیریت نور صفحه نصب نشده باشه نه مطمعنم از برنامه نیست چون کل گوشی رو فرمت کردم بازم مشکل هست همچنان لینک ارسال
Hossein30999 10 ارسال شده در 12 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2017 اکثرا مشکل هارد دارن برا اطمینان یبار ریست نشد فلش نشد السیدی در نهایت سخت افزار ال سی دی ندارم تست کنم منظور از سخت افزار چیه؟ یه سری ویدیو ها تو اینترنت دیدم که روی فلت دوربین یه تیکه کاغذ میذاشتن اونو تست کردم برای یه مدت درست شد ولی دیگه کاربرد نداشت انگار یه جا دیگه دیدم روی هیت سینک یه سکه میذاشت لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 12 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2017 از لحاظ ابخوردگی و ضربه چک کنید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 13 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2017 این مشگل ماله سنسور تماس هست گوشی رو باز کن سنسور تماس رو از کار بنداز امکان داره سنسور تماس یا آّخوردگی داره یا مشگل داره چون به گفته خودتون کم کم شروع به کم نور شدن صفحه می کنه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
Hossein30999 10 ارسال شده در 17 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 این مشگل ماله سنسور تماس هستگوشی رو باز کن سنسور تماس رو از کار بنداز امکان داره سنسور تماس یا آّخوردگی داره یا مشگل داره چون به گفته خودتون کم کم شروع به کم نور شدن صفحه می کنه درود منم حدسم همینه حالا سوال اینه که سنسور تماسش کجاست و اینکه تاریک شدن صفحه تمیز انجام نمیشه یعنی صفحه رد های عمودی پیدا میکنه بعد در حالی که فلش میزنه خاموش میشه صفحه فلش میزنه لینک ارسال
Hossein30999 10 ارسال شده در 17 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 یه سنسور پیدا کردم روی مکعب مستطیل پلاستیکی قرار داره و از پشت هم پایه ای نمیبینم انگار به برد چسبیده چجوری اینو جدا کنم ! لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 17 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2017 درود منم حدسم همینه حالا سوال اینه که سنسور تماسش کجاست و اینکه تاریک شدن صفحه تمیز انجام نمیشه یعنی صفحه رد های عمودی پیدا میکنه بعد در حالی که فلش میزنه خاموش میشه صفحه فلش میزنه یه دونه g3 بود با همین تاریک شدن صفحه و یا رد های عمودی که می گید امکان داره از تاچ و ال سی دی باشه شما یک کار کنید اگه برچسب گلس روی گوشی زدید بردارید تاچ گوشی رو با دسمال تمیز تمیز کنید بعد روشن کنید ببینید درست شده یا نه اگه این راه هم جواب نداد بهتر که پیش تعمیرکار ببرید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.