sbr0651 23 ارسال شده در 8 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2017 این روش واسه گوشی های که دکمه های ولومشون خرابه دوتا فایل کم حجم که اون تو پوشه dload کپی کرده همراه فایل UPDATE.APP تاکیید میکنم dload بعد از اتمام فلش گوشی که ریستارت بشه زود مموری از گوشی خارج کنید وگرنه دوباره رو حالت فلش میره دانلود الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 8 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2017 فقط مموری رو قرار بدیم روی گوشی و بعدش پاور؟ حتما تست میکنم ممنون ازین تجربه خوبتون:u_e328: خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 8 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2017 فقط مموری رو قرار بدیم روی گوشی و بعدش پاور؟حتما تست میکنم ممنون ازین تجربه خوبتون:u_e328: اره داداش کپی و فقط پاور از دیروز تا الان روی y330 y511 g610 g7 تست شده به خوبی کار کرد الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 8 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2017 اره داداش کپی و فقط پاور از دیروز تا الان روی y330 y511 g610 g7 تست شده به خوبی کار کرد اینا که بیشترش مدیاتکه لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 8 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2017 اینا که بیشترش مدیاتکه اين روش واسه مدلهاي كاربرد داره كه فايل فلش مموري داشته باشن فرقي نميكنه Qualcomm يا mtk فقط به جا اينكه بنويسم y530 نوشتم 511 داداش g7 هواويي كجا مديا تكه :u_e40d: اين روش از تبلت t1-701u فهميدم پوشه dload كپي كردم مموري رو تبلت گذاشتم تبلت شار*ژ نداشت تا گذاشتم تو شارژ خود به خود شروع به فلش شدن شد رفتم محتوالي dload نگاه كردم ديدم اون دوتا فايل بالا داخل پوشه هست اگر اشتباه تايپي داشتم ببخشيد تست كنيد ضرر نداره الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 9 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2017 اين روش واسه مدلهاي كاربرد داره كه فايل فلش مموري داشته باشن فرقي نميكنه Qualcomm يا mtk فقط به جا اينكه بنويسم y530 نوشتم 511 داداش g7 هواويي كجا مديا تكه :u_e40d: اين روش از تبلت t1-701u فهميدم پوشه dload كپي كردم مموري رو تبلت گذاشتم تبلت شار*ژ نداشت تا گذاشتم تو شارژ خود به خود شروع به فلش شدن شد رفتم محتوالي dload نگاه كردم ديدم اون دوتا فايل بالا داخل پوشه هست اگر اشتباه تايپي داشتم ببخشيد تست كنيد ضرر نداره منم به خاطر همین گفتم بیشترش اگر نه میگفتم همه موبایلا مدیاتک هستن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.