Shaahin 10 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 App not installed. The package conflicts with an existing package by the same name. چیکارش کنم؟چطوری میشه دوتاشو نصب کرد اخه سبستمیه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 اگه سیستمی هست باید از طریق روت اکسپلورر جایگزین کرد دوست عزیز از مسیر system/app یا system/priv-app خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Shaahin 10 ارسال شده در 6 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 بله سیستمی هستش...گوشی روت کنم مشکل ابجاد نمیشه؟ میتونم دوباره انروتش کنم؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 بله سیستمی هستش...گوشی روت کنم مشکل ابجاد نمیشه؟ میتونم دوباره انروتش کنم؟ بله آنروت میشن راحت لینک ارسال
Shaahin 10 ارسال شده در 6 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 بعد برای گوشی مثل نوت ۵ میشه به قابلیت always on رسید از طریق روت کردن؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 7 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 بعد برای گوشی مثل نوت ۵ میشه به قابلیت always on رسید از طریق روت کردن؟ جاش نیست اینجا سوال تایپیک یه چیز دیگه ای ولی کلا aod رو نصب کنی بازم کار نمیکنه چون به فریمورکها و کرنل مرتبط هست و کاستوم رام و کرنل زدم قبلا اومده داخل منو و کار نمیکنه لینک ارسال
Shaahin 10 ارسال شده در 7 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 ....مرسی برای جواب سوالم وقت گذاشتید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.