z.3.x 13 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 سلام خسته نباشید خدمت همکاران محترم گوشی مدل ذکر شده اورین برام برای انلاک قفل شبکه فایل روتی که در انجمن بود رو رایت کردم روش که متاسفانه رو ارم موند و مشتری هم عجله داره از دوستان اگه کرنل این مدل رو کسی داره ممنون میشم برای بنده قرار بده سپاس وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 سلام خسته نباشید خدمت همکاران محترمگوشی مدل ذکر شده اورین برام برای انلاک قفل شبکه فایل روتی که در انجمن بود رو رایت کردم روش که متاسفانه رو ارم موند و مشتری هم عجله داره از دوستان اگه کرنل این مدل رو کسی داره ممنون میشم برای بنده قرار بده سپاس اینجا ریکاوری کاستومش هست ریکاوری کاستوم Samsung Galaxy J7Prime G610 - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 6 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 اینجا ریکاوری کاستومش هستریکاوری کاستوم Samsung Galaxy J7Prime G610 - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers twrp روش رایت کردم ولی متاسفانه اس دی کارت مونت نمیشه که بتونم روت رو رایت کنم وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 twrp روش رایت کردم ولی متاسفانه اس دی کارت مونت نمیشه که بتونم روت رو رایت کنم با کابل otg بزن فایل رو میاره میخوای حافظه داخلی رو بیاد یبار باید wip انجام بدی نزاری دستگاه بوت بشه مستقیم بیای ریکاوری میادش اینجا آخر پست توضیحش رو دادم کاستوم رام بسیار زیبا برای J7Prime G610F - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 6 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 با کابل otg بزن فایل رو میاره میخوای حافظه داخلی رو بیاد یبار باید wip انجام بدی نزاری دستگاه بوت بشه مستقیم بیای ریکاوری میادش اینجا آخر پست توضیحش رو دادم کاستوم رام بسیار زیبا برای J7Prime G610F - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers ممنون از لطف تون ولی اموزشی که گذاشتین خیلی پیچیدست و نیاز به زمان زیادی داره و این روش که بعد رایت ریکاوری گوشی بالا نیاد و.... انجام دادم باز هم otg رو نیاورد وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 6 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 با کابل otg بزن فایل رو میاره میخوای حافظه داخلی رو بیاد یبار باید wip انجام بدی نزاری دستگاه بوت بشه مستقیم بیای ریکاوری میادش اینجا آخر پست توضیحش رو دادم کاستوم رام بسیار زیبا برای J7Prime G610F - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers ممنون از لطف تون ولی اموزشی که گذاشتین خیلی پیچیدست و نیاز به زمان زیادی داره و این روش که بعد رایت ریکاوری گوشی بالا نیاد و.... انجام دادم باز هم otg رو نیاورد وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 ممنون از لطف تون ولی اموزشی که گذاشتین خیلی پیچیدست و نیاز به زمان زیادی دارهو این روش که بعد رایت ریکاوری گوشی بالا نیاد و.... انجام دادم باز هم otg رو نیاورد نمیخواد سایدلواد کنی ? otg رو بزار برو ریکاوری از قسمت نصب از گزینه بالا حافظه otg رو انتخاب کن تموم خودم تستش کردم برا این مدل...اون متد هم که خودم روت براش درست کرد فریمور تهران همون مشخصه که گذاشتم جواب میده .... متاسفانه جایی دسترسی به کامپیوتر ندارم خودم برای فریمور شما میتونستم روت درست کنم اگه گوشی موند تا فردا عصر خبر بدید روتش رو اوکی کنم براتون....یه کرنلم هست برا این مدل که کارش فقط غیر فعال کردن دیکریپ حافظه موقع بوت شدن هست که اونم از ریکاوری فلش میشه لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 6 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 نمیخواد سایدلواد کنی ? otg رو بزار برو ریکاوری از قسمت نصب از گزینه بالا حافظه otg رو انتخاب کن تموم خودم تستش کردم برا این مدل...اون متد هم که خودم روت براش درست کرد فریمور تهران همون مشخصه که گذاشتم جواب میده .... متاسفانه جایی دسترسی به کامپیوتر ندارم خودم برای فریمور شما میتونستم روت درست کنم اگه گوشی موند تا فردا عصر خبر بدید روتش رو اوکی کنم براتون....یه کرنلم هست برا این مدل که کارش فقط غیر فعال کردن دیکریپ حافظه موقع بوت شدن هست که اونم از ریکاوری فلش میشه خیلی ممنون یه جوری مشتری رو مجبور میکنم تا فردا صبر کنه سپاسگزارم لطف تون :u_e032: وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 خیلی ممنون یه جوری مشتری رو مجبور میکنم تا فردا صبر کنه سپاسگزارم لطف تون :u_e032: با کاستوم ریکاوری راه میفته البته میخواید فایل بوت فریموری که رو گوشی دارید رو استخراج کنید بعد فایل رو برام بزارید یا فوقش تا فردا صبر کنید لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 6 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 خیلی ممنون از آقا محسن عزیز بخاطر پاسخگویی و راهنمایی های پر ارزششون با رایت ریکاوری که در بالا قرار داده بودید otg رو ساپورت کرد و با موفقیت روت شد و انلاک این هم لاگ انلاک Waiting ADB device... Please, allow USB debugging on phone... Ok Reading phone info... Model: SM-G610F Android version: 6.0.1 Product code: SM-G610FZKDXSG Phone version: G610FDDU1AQA1 PDA version: G610FDDU1AQA2 CSC version: G610FOJV1AQA2 CSC country code: UAE CSC sales code: XSG HW version: MP 0.300 Phone SN: RZ8J11ZFLLP Chip name: EXYNOS7870 Modem board: SHANNON315 Security patch: 2017-02-01 RF cal date: 20170127 IMEI: Checking Super user right... true Reading NV data... Ok Checking NV data... Ok Reading data... Ok Reading MODEM... Ok Calculating... Ok Writing zTool... Ok Initialization zTool... Ok Running zTool, please wait... Start... Ok Initialization... Ok Generate and check client proof... Ok Verify proof by client... Ok Reading data... Ok HWID: F4 07 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 E0 B9 80 FE Calculating... Ok Unlocking... Ok Writing NV data... Ok Rebooting phone... Ok Unlock done Done with Samsung Tool PRO v.28.0 وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.