sashamusic73 10 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 با سلام خدمت دوستان و اساتیدعزیز و محترم. من یه تبلت سامسونگ SM-T211 دارم که قبل از پاور جریانکشی داره که حدودا 330 میلی آمپر میکشه و بعد از دو تا سه ثانیه میاد رو 190 میلی آمپر قفل میشه و هیچ قطعه ای هم داغ نمیکنه. اگه امکان داره لطف کنید یه راهنمایی بکنید. ممنونم از شما عزیزان بزرگوار:u_e032::u_e304: لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 درود بر شما قطعات مثل دوربین و کانکتور فلت جدا وبدقت همه جای برد چک کنید در صورت امکان کانکتور usb از مدار خارج کنید و اینکه علت بوجود امدن مشکل ابخوردگی و ضربه چک کنید موفق باشید لینک ارسال
sashamusic73 10 ارسال شده در 6 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 درود بر شما قطعات مثل دوربین و کانکتور فلت جدا وبدقت همه جای برد چک کنید در صورت امکان کانکتور usb از مدار خارج کنید و اینکه علت بوجود امدن مشکل ابخوردگی و ضربه چک کنیدموفق باشید برد کاملا لخت شده و هیچ جای آبخورگی و ضربه هم دیده نمیشه و کانکتور usb هم جدا شد اما مشکل هنوز بجای خودش باقیه بزرگوار لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 علت بوجود امدن مشکل چی بوده؟ لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 با سلام خدمت دوستان و اساتیدعزیز و محترم.من یه تبلت سامسونگ SM-T211 دارم که قبل از پاور جریانکشی داره که حدودا 330 میلی آمپر میکشه و بعد از دو تا سه ثانیه میاد رو 190 میلی آمپر قفل میشه و هیچ قطعه ای هم داغ نمیکنه. اگه امکان داره لطف کنید یه راهنمایی بکنید. ممنونم از شما عزیزان بزرگوار:u_e032::u_e304: یه هیت روی سی پی یو بگیر و بعد تغذیه رو ریبال کن. اگه آی سی تغذیه هم دارین تعویض کنین. درضمن خروجی کریستال و تغذیه رو هم اعلام کنین به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
hossein_lar 10 ارسال شده در 7 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 باسلام و با اجازه اساتید بزرگوار هارد رو بلند کن و یه بار دیگه صفر کن و پروگرام کن من امروز دقیقا مشکل شمارو داشتم که با این کار حل شد لینک ارسال
shamash 10 ارسال شده در 8 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2017 دوست عزیز میتونه از مسیر کلید پاور باشه Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.