vso 24 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 دوستان هر گوشی رو بصورت فست بوت به سیستم وصل میکنم شناسایی نمیشه و در دیوایس منیجر بصورت (unknown usb device (device failed enumeration میشناسه... ویندوز 64 بیت هستش تو ویندوز 32 هم تست شده است. TALESH People لینک ارسال
Gsm-Clinic 23 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 سلام دوست عزیز به این آدرس سر بزنید. Why does my USB device work on Windows 8.0 but fail on Windows 8.1 with code 43? – Microsoft Windows USB Core Team Blog زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد حاجت زکه میخواهی جایی که خدا باشد لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 درایور های adb رو حذف کنید signature driver رو غیر فعال کنید و سپس دوباره adb رو نصب کنید در ضمن از پورت های دیگه استفاده کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 7 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 درایور های adb رو حذف کنیدsignature driver رو غیر فعال کنید و سپس دوباره adb رو نصب کنید در ضمن از پورت های دیگه استفاده کنید چطور میتونم درایورهای adb که نصب کردم رو uninstall کنم؟ TALESH People لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 چطور میتونم درایورهای adb که نصب کردم رو uninstall کنم؟ نیاز به حذف نیست با غیر فعال کردن امضا دیجیتالی و نصب دوباره درایور ها تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 7 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 نیاز به حذف نیست با غیر فعال کردن امضا دیجیتالی و نصب دوباره درایور ها تست کنید امضا دیجیتال رو هم غیرفعال کردم اما کلا ویندوز 10 من با تمام htc ها مشکل داره و درایورها رو تو فست بوت نمیشناسه با اینکه adb هم نصب کردم و امضا دیجیتال رو هم غیرفعال کردم... TALESH People لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 وقتی گوشی رو توی فست بوت وصل میکنید توی دیوایس منیجر چه چیزی رو مشاهده میکنید؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 7 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 وقتی گوشی رو توی فست بوت وصل میکنید توی دیوایس منیجر چه چیزی رو مشاهده میکنید؟ (unknown usb device (device failed enumeration TALESH People لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 7 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 (unknown usb device (device failed enumeration فکرمیکنم مشکل از پورت هاتون باشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 7 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 فکرمیکنم مشکل از پورت هاتون باشه ی سیستم و ویندوز 10 32 بیت هم دارم که تو اون هم مشکل مشابه تو تمام htcها رو دارم TALESH People لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.