z.3.x 13 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای اپدیت متاسفانه بعد اپدیت سریالش مشکل پیدا کرد و بنده اقدام به ترمیم کردم الان انتن داره ولی تماس برقرار نمیشه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 دوست عزیز کد دستور# 0011#* رو وارد کن اگه imei cert:pass بود از طریق باکسz3x یا دانگل bst آنلاک کن تموم حل میشه و اگر imei cert:fill بود با رایت فایل cert وآنلاک حل میشه موفق باشی.... لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 5 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 دوست عزیز توجه کنید گوشی انتن داره ولی تماس برقرار نمیشه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 دوست عزیز توجه کنید گوشی انتن داره ولی تماس برقرار نمیشه همونطورکه دوست عزیزمون اشاره کردن یکبار آنلاک کنید در صورتی که جواب نگرفتید repair network خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 5 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 همونطورکه دوست عزیزمون اشاره کردن یکبار آنلاک کنیددر صورتی که جواب نگرفتید repair network سپاس بنده انلاک کردم که انتن اورد ولی تماس برقرار نمیشد و اینکه گزینه repair network برای این مدل در باکس وجود ندارد وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 وضعیت cert به چه صورته؟pass? خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 5 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 وضعیت cert به چه صورته؟pass? بله سرت سالمه وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
mehran72m 234 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 خب دوست عزیز اگه cert سالمه باید فایلqcn رایت کنی لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 5 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 از دوستان کسی فایل qcn برای این مدل داره ؟ وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
majid.gsm11 17 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 خدمت شما SM-N910P-MPSS.DI.3.0.c5-00450-M9625TAARANSZM-2_4-12-2016_13-2-9 - Download - 4shared - majid.gsm11 javanmardi لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.