sbr0651 23 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 دوستان راه حلي واسه اين مشكل دارند cfroot زدم آخرين ورژن هم دانلود كردم زدم اينم هم جواب نداده فايل هم از سايت هاي فروش بابت حل مشكل drk هم خريدم اونم هم جواب نداد اندرويد 6 الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
shojaee 10 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 اگر میراکل باکس داری گوشی را به حالت دانلود مد ببر و ریپیر drk بزن. لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 5 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 اگر میراکل باکس داری گوشی را به حالت دانلود مد ببر و ریپیر drk بزن. ندارم فقط اوختاپوس و z3x الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
shojaee 10 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 z3x که حل مشکل DRK را نداره اما متاسفانه که من اختاپوس ندارم که برایت میگفتم آیا قابل حل هست یا نیست و بازهم شما اختاپوس را باز کنید و مدل را انتخاب کنید ببینید که DRK repair داره یانه اگر داشت که گوشی را به حالت مد قرار بده و کابل را وصل کن و ریپیر بزن. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 ندارم فقط اوختاپوس و z3x کاستوم ریکاوری رایت کنید و بعدش از ریکاوری super su فلش کنید و اعلام نتیجه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 5 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 کاستوم ریکاوری رایت کنید و بعدش از ریکاوری super su فلش کنید و اعلام نتیجه بازم همونه :u_1f61f: الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 بازم همونه :u_1f61f: از super su ورژن های دیگه هم استفاده کردید؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 5 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 از super su ورژن های دیگه هم استفاده کردید؟ همه اینا رو تست کردم نشد الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 همه اینا رو تست کردم نشد sboot دان کنید و تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 5 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2017 sboot دان کنید و تست کنید متیونید به من لینک بدید الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.