علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 4 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 درود دوستان عزیز ابتدا از ساپورت z3x فایل با مشخصه زیر رو دانلود کنید: B310EJPNE1_OJPNE1 سپس فایل رو بچینید و فلش کنید لاگ فلش و غیر فعال شدن قفل سیم کارت: >[font=IranSans]Operation: Flash[/font]Selected model: SM-B310E Software version: 28.0 Waiting phone... detected COM43 Sending FDL... Ok Reconnecting phone... Ok Reading NV... Ok Saved to C:\Program Files (x86)\Z3X\Samsung\SamsungToolPRO\backup\NV\nvitem_SM-B310E_4-4-2017_9-17-33.bin Sending SSBOOT... Ok Sending PS... Ok Sending CSC... Ok Erasing FLASH... Ok Flashing done (time - 00:01:39) [font=IranSans]Done with Samsung Tool PRO v.28.0[/font] خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام.میخوام قفل شکنش بکنم read info و unlock میشه ولی رمز هنوز پابرجاس 8 تا 0 هم زدم.بیفایده بوده هرکاری هم میکنم موقع فلش گوشی شناسایی نمیشه لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 دروود.... دوست عزیز فایلهارو بچینید دکمه ok رو نگه دارید گوشی رو وصل کنید یا کابل رو وصل کنید ok رو نگه دارید باطری رو جا بندازید این قلق این مدل هستش در صورت نگرفتن فلش درایورهای این مدل رو چک کنید دوباره نصب کنید. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 اگر موفق به فلش گوشی نشدید توی همون قسمت reed codes یا unlock بهتون یه کد به نام freez code میده همون رو بزنید کد برداشته میشه. خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 25 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 سلام.میخوام قفل شکنش بکنمread info و unlock میشه ولی رمز هنوز پابرجاس 8 تا 0 هم زدم.بیفایده بوده هرکاری هم میکنم موقع فلش گوشی شناسایی نمیشه داوود جان من عرض کردم خدمتت که باید فلش کنید و آنلاک و رید کد جواب نمیده مشخصه فایل رو چک کنید و فلش کنید گوشی رو خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 25 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 ممنونم استاد ولی من همه فایل های z3x رو براش دانلود کردم موقع فلش همون اول ارور sending file fdl ... میده همه فایل ها رو هم چک کردم آیا راه حل دیگه ای داره؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 25 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 ممنونم استادولی من همه فایل های z3x رو براش دانلود کردم موقع فلش همون اول ارور sending file fdl ... میده همه فایل ها رو هم چک کردم آیا راه حل دیگه ای داره؟ داوود جان درایور هارو چک کن در ضمن حالت flash mod انتخاب کن با باطری و بدون باطری با گرفتن ok وصل کنید و اعلام نتیجه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
davoddanialy 56 ارسال شده در 25 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 درود بر علی رضا سلطان GSM درایور ها کامل نصبن حالت فلش مود انتخاب شده با باطری و بدون باطری هم امتحان شده از طریق باکس ولکانو و کابل سوسماری + USB هم امتحان شده ولی بی فایده بود میرکل+cstool هم امتحان کردم ولی ارزشی نداشت درایور مخصوصشو نداری برام لینک کنی؟ لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 26 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2017 خدمت شما..... SPD Driver last Ver خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 26 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2017 با اجازه علیرضا و داود جان عزیز درایور 1200r بنصب از ورژن قدیمی استفاده کن ابتدا گوشی روشن کن بزار درایورتو بشناسه بعد اقدام ئبه فلش و انلاک کن http://uupload.ir/files/zmnj_a.jpg لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.