Ali-Gsm9985 10 ارسال شده در 3 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 باسلام... من رام اندروید ۶ سامسونگ که ریپک میکنم اوکی هست فارسی هم میشه ولی وای فای از کار میفته و فعال نمیشه.. تا اندروید ۵ اوکی هست ولی اندروید ۶ وای فای مشکل پیدا میکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید... لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 3 تیر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 درود دوست عزیز. بدون ویرایش هم همین مشکل وجود داره؟ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Ali-Gsm9985 10 ارسال شده در 3 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 نه در حالت اصلی مشکلی نیست..فقط وقتی آنپک و ریپک میکنم اینجوری میشه فقط هم اندروید ۶ اینجوری میشه... حتی بدون تغیرات هم که رام رو ریپک میکنم اینجور میشه... در ضمن از لینوکس استفاده میکنم... لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 نه در حالت اصلی مشکلی نیست..فقط وقتی آنپک و ریپک میکنم اینجوری میشه فقط هم اندروید ۶ اینجوری میشه...حتی بدون تغیرات هم که رام رو ریپک میکنم اینجور میشه... در ضمن از لینوکس استفاده میکنم... با چه دستوری ریپک میکنید سعی کنید از آخرین نسخه make_ext4fs استفاده کنید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
Ali-Gsm9985 10 ارسال شده در 4 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2017 با همون دستورات موجود تو سایت بعد هم ۳۲ بیت میکنم..از آخرین نسخه make_ext4fs هم استفاده میکنم... لینک ارسال
Ali-Gsm9985 10 ارسال شده در 26 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2017 خواهش میکنم از دوستانی که تاحالا اندروید ۶ ریپک کردند راهنمایی کنند... من هر اندروید ۶ که میسازم وایفای از کار میفته مثلا a7108 لینک ارسال
Ali-Gsm9985 10 ارسال شده در 29 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2017 هیچ یک از دوستان تاحالا اندروید 6 بدون مشکل وایفای ریپک نکردند؟؟؟؟ لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 18 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2017 سلام منم همین مشکل دارم کسی پاسخگو نیست؟؟ مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 18 بهمن، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2017 درود ویندوز به دلیل اینکه سطح دسترسی ها رو بهم میریزه این مشکل بوجود میاد قبل از ریپک این رو در build.prop قرار دهید . persist.cust.tel.eons=1 ro.config.hw_fast_dormancy=1 و همینطور با دستور زیر ریپک کنید: make_ext4fs -s -T 0 -S file_contexts -l file_size -a system system_new.img system\ نکته » بجای file_size اندازه پوشه را قرار دهید اگر به مگابایت میخواهید قرار دهید باید اخرش M بزرگ بنویسید مثلا 40000M و بجای system\ نام پوشه خود را بنویسید نمونه مثال: make_ext4fs -s -T 0 -S file_contexts -l 3000M -a system system_new.img system_extracted_folder\ موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.