sbr0651 23 ارسال شده در 3 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 گوشی تست شده note 3 گوشی رو خاموش کرده و به حالت دانلود مد برده برای رفتن به این حالت Power +Volom Up موقعه که ارم گوشی میاد پشت سرهم ولوم بالا رو بزنید برنامه MiAccountUnlock-Tool رو از لینک روبرو دانلود کنید دانلود انتی ویروس غیر فعال کنید حتما محیط برنامه infomation بگیرید مدل گوشی که معرفی شد bypass mi account و disable mi account بزنید تمام منتظر باشید که گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
alijaspercom 11 ارسال شده در 3 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 من یبار هم با این برنامه هم با bst زدم رو ارم موند حواستون باشه لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 3 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2017 من یبار هم با این برنامه هم با bst زدم رو ارم موند حواستون باشه ممنون از راهنمایتون برادر الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 25 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2017 من یبار هم با این برنامه هم با bst زدم رو ارم موند حواستون باشه تایید میشه(و میراکل) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.