sina1381 10 ارسال شده در 1 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2017 باسلام یک گوشی سامسونگ sm-j500f دارم که ریست فکتوریش کردم وحین بالا اومدن اکانت جیمیل میخواد من هم اکانتی که روی گوشی بوده بدرستی وارد میکنم وپسوردش هم درست است ولی باپیغام (لطفا بایکی ازحسابهای مالک برای این دستگاه وارد شوید) روبرو میشم اساتید گرامی لطف کنند بنده را راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم لینک ارسال
mojtabagsmman 10 ارسال شده در 2 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2017 بده دست تعمیرکار لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 2 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2017 باسلام یک گوشی سامسونگ sm-j500f دارم که ریست فکتوریش کردم وحین بالا اومدن اکانت جیمیل میخواد من هم اکانتی که روی گوشی بوده بدرستی وارد میکنم وپسوردش هم درست است ولی باپیغام (لطفا بایکی ازحسابهای مالک برای این دستگاه وارد شوید) روبرو میشم اساتید گرامی لطف کنند بنده را راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم با باکس z3x اقدام به برداشتنش کنید اگه اندروید 5 هست با sidesync اگه اندروید 6 هست با باگ تماس اظطراری و اگه تعمیرکار نیستید ممکنه بوت رو از دست بدید موفق باشید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sina1381 10 ارسال شده در 2 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2017 با باکس z3x اقدام به برداشتنش کنیداگه اندروید 5 هست با sidesync اگه اندروید 6 هست با باگ تماس اظطراری و اگه تعمیرکار نیستید ممکنه بوت رو از دست بدید موفق باشید درود دوست عزیز بانرم افزارSamFrp بازکردم ممنونم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 2 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، 2017 با تشکر از اعلام نتیجه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.