shojaee 10 ارسال شده در 28 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2017 باسلام! این مدل گوشی که برای آنلاک شبکه اش اول MSL code نیاز است تا حالا کسی با باکسهای تعمیراتی آنلاک شبکه کرده و یا بدون اکونت کسی آنلاک این مدل را انجام داده؟ اگر کسی این مشکل را حل کرده لطفا همکاری کنید. و یا کدام راه حلی اگر باشد لطفا هدایت دهید. ممنون لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 28 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2017 1. گوشی رو روشن کنید 2.کد دستوری ستاره مربع صفر ستاره مربع رو بزنید تا وارد منو شید 3. با uart متصل شید به باکس 4. دکمه آنلاک رو کلیک کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
shojaee 10 ارسال شده در 28 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2017 به باکس z3x و دانگل بست کابل یارت وصل نمیشه و این مدل بدجوریه که adb هم اکتیف نمیشه همه راه هارا انجام دادم گیرم که چه کارش کنم. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 28 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2017 به باکس z3x و دانگل بست کابل یارت وصل نمیشه و این مدل بدجوریه که adb هم اکتیف نمیشه همه راه هارا انجام دادم گیرم که چه کارش کنم. چرا وصل نمیشه؟خطا؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
shojaee 10 ارسال شده در 29 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2017 وصلش کردم اما در موقع آنلاک کد MSL میخواد که متاسفانه باکس Z3x عاجز است از این کار و من اکتاپوس ندارم. بی خیال باید برای این مدل کد انلاک خرید شود. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.